Δημοτικό Συμβούλιο Koζάνης: Καθορισμός χρήσης χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωκοινοβουλίου – Η εισήγηση του Δημάρχου Κοζάνης (Βίντεο)

23 Μαΐου 2024
21:50
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, μετά και τη διακομματική σύσκεψη που προηγήθηκε στο Δημαρχείο για τη διάθεση και τη χρήση χώρων προβολής ενόψει ευρωεκλογών, αποφάσισε ομοφώνως τα εξής:

-Την τοποθέτηση ενός stand ή περιπτέρου, διαστάσεων 2Χ2Χ2, στον πεζόδρομο της οδού Ειρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης), από το Καμπαναριό και προς τα Δυτικά, σύμφωνα με υπόδειξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα, πίσω ή μπροστά από τα stand ή τα περίπτερα που θα τοποθετηθούν, στον παραπάνω χώρο.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες Αλώνια, Σκ’ρκα, Υποσμηναγού Γιολδάση, Αριστοτέλους.

-Τοποθέτηση ενός ταμπλό για κάθε κόμμα στις πλατείες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

-Η άδεια για την τοποθέτηση stand ή περιπτέρου με τα αντίστοιχα ταμπλό, θα δίνεται ατελώς, ύστερα από απόφαση του Δημάρχου, στον πεζόδρομο της οδού Ειρήνης (στην προέκταση της πλατείας Νίκης) με την παρακάτω σειρά, από το Καμπαναριό και προς τα Δυτικά, και συγκεκριμένα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΝΙΚΗ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Διευθύνσεων Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης.

-Τα κόμματα που θα τοποθετήσουν stand ή περίπτερο με τα αντίστοιχα ταμπλό, θα έχουν και την ευθύνη φύλαξης, ασφάλειας αλλά και απόσυρσης αυτών, εντός επτά (7) ημερών μετά το πέρας των εκλογών.

-Οτιδήποτε προκύψει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δεν προβλέπεται από την παρούσα απόφαση θα λύεται με κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων των κομμάτων και του Δήμου Κοζάνης.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.