Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Ο Δήμος Εορδαίας πότε θα αναλάβει τις δικές του υποχρεώσεις; (Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2024
17:24

Ο Δήμος Εορδαίας ενημέρωσε τους δημότες του να κόψουν τα χόρτα και μα απομακρύνουν ξερά κλαδιά δέντρα κλπ μέχρι 30 Απριλίου. Έλεγε μάλιστα στο τέλος ότι δεν θέλουν να έρθουν στην δύσκολη θέση να επιβάλουν πρόστιμα σε περίπτωση που κάποιοι το αμελήσουν. Τις δικές του υποχρεώσεις πότε θα τις αναλάβει; Τα χόρτα στα παγκάκια και γύρω από αυτά τα έχουν ξεπεράσει σε ύψος και δεν μπορεί να καθίσει ο κόσμος.

 

3 σχόλια

  • θα καταθεσω με θαρρος την προσωπικη μου αποψη μη εχοντας καμια εμπαθεια προς κανεναν ελπιζοντας να δημοσιευθει απο το κοζαν,κοιταξτε συνδημοτες μου στον δημο εορδαιας εχω και εγω ανεβασει κατα καιρους στον φιλοξενο ιστοτοπο του κοζαν φωτογραφιες απο τον οικισμο των παλαιων εργατικων κατοικιων οπου διαμενω και οπου τωρα θυμιζουν πιο πολυ με ζουγκλα παρα με τοπο οπου διαμενουν ανθρωποι και φυσικα καθε μερα που περναει η κατασταση γινετε χειροτερη,δυστυχως στην ελλαδα ειναι κανονας αυτο με ελαχιστες εξαιρεσεις οταν ενας καθετε σε μια υπευθυνη θεση εν προκειμενω στον δημο εορδαιας στην θεση του ανιδημαρχου καθαριοτητας πανω απο 4 χρονια αυτος ο ανθρωπος αποκτα καθεστωτικη αντιληψη των πραγματων και δεν τολμας ουτε παρατηρηση να τον κανεις,πολυ περισσοτερο σε εναν μεγαλο δημο οπως ο δημος εορδαιας που δεν υπαρχει ουσιαστικα αντιπολιτευση για να στηλιτευει λαθη,παραλειψεις,αλλαζονικες συμπεριφορες

    • Δυστυχώς ισχύει. Κάποιοι αιρετοί στον δήμο είναι άλλοι άνθρωποι, μετά τις τελευταίες εκλογές, καλή ώρα…. Αν βαρέθηκαν, ας πάνε σπίτι τους. Αν καβάλησαν κανένα καλάμι, ας το παρκάρουν όσο είναι καιρός.

  • Ο δήμος Εορδαίας μόνο ένα πάρκο έχει τελικά.το πάρκο έκτακτων αναγκών κ αυτό εργολάβος έχει την κοπή των χόρτων.ολα τα πάρκα είναι σε άθλια κατάσταση.ο αντιδήμαρχος Πρασίνου τελικά αποδείχθηκε πολύ λίγος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι