Κ.Δ.Β.Μ. VOLTEROS: Έναρξη VOUCHER Ανέργων ηλικίας 25-45 ετών.  Online Εκπαίδευση – 400€ επίδομα και 6μηνη απασχόληση

24 Μαΐου 2024
17:49
Κανένα σχόλιο
Κ.Δ.Β.Μ. VOLTEROS: Έναρξη VOUCHER Ανέργων ηλικίας 25-45 ετών.  Online Εκπαίδευση – 400€ επίδομα και 6μηνη απασχόληση.

Είσαι κάτοχος ΚΑΥΑΣ για το Πρόγραμμα Ανέργων 25-45 ;

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος VOLTEROS συμμετέχει στο νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης και κατάρτισης, 10.000 ανέργων, με αναβάθμιση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους (reskilling – upskilling), οδηγώντας τουλάχιστον 7.500 σε 8μηνη πρόσληψη πλήρους απασχόλησης, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Υλοποίηση Προγράμματος

1. Εξ αποστάσεως κατάρτιση, σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, διάρκειας 80 ωρών με στόχο την απόκτηση ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων, σε τομείς υψηλής ζήτησης.
 • Σύγχρονη εκπαίδευση: 60 ώρες
 • Ασύγχρονη εκπαίδευση: 20 ώρες

2. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι ωφελούμενοι θα λάβουν, εφόσον επιτύχουν και στις εξετάσεις πιστοποίησης και 400 ευρώ.
3. 6μηνη πλήρης απασχόληση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, με μισθό έως 1022/μήνα και 25 μέρες εργασία.
Προϋποθέσεις συμμετοχής: 
 • Να είστε εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως εάν λαμβάνετε επίδομα ανεργίας ή όχι.
 • Να είστε ηλικίας από 25 έως 45 ετών.
 • Να είστε απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
  Πληροφορίες – Εγγραφές : 
  Κ.Δ.Β.Μ. VOLTEROS
  Γκέρτσου 39 – Κοζάνη
  Τηλ. Κέντρο: 24610 28197
  Mail: [email protected]
  Web: www.iekvolteros.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.