Tο αναλυτικό πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στην Π.Ε. Κοζάνης την Δευτέρα 27/5/2024

25 Μαΐου 2024
16:43
Σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 27/5/2024 θα επισκεφθεί την Π.Ε. Κοζάνης ο υπουργός υγείας, βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Β1′ του Βόρειου Τομέα των Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ Άδωνις Γεωργιάδης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το εξής:
16:30 Δημαρχείο Κοζάνης
17:00 Διευρυμένη συνεδρίαση στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. (Πλατεία Ελευθερίας 7)
18:00 Κρόκος Κοζάνης
18:45 Πτολεμαΐδα
19:30 Μεσόβουνο Εορδαίας
20.00 Πύργοι Εορδαίας
Για τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Ν. Κοζάνης
Η πρόεδρος
Ζαρκοδήμου Ι. Θωμαή

16 σχόλια

  • Μας έχεις κουράσει φτάνει η κοροϊδία από την κυβέρνηση.Εχουμε καταλάβει ότι η νδ έχει πατώσει στην περιοχή οποίος και να έρθει και να ξαναέρθει θα πάρει τα μεζεα μας.

  • Κόκκινο χαλί να στρώσετε. Σιγά τον πολυέλαιο. Πολλές βόλτες στην Κοζάνη η ΝΔ. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Πες τε τους πως πήραμε το πρωτάθλημα στην ανεργία όλης της Ευρώπης. Μπορούν να πανηγυρίσουν μαζί μας.
    Και μετά όλοι μαζί πηγαίνετε στο Σούπερ, μετά στην Τράπεζα για να πληρώσετε το δάνειο, και ξανά όλοι μαζί να αποθεώσουμε την “φιλολαϊκή” Κυβέρνηση του Κυριάκο.
    Μην πείτε τίποτα για τα Τέμπη, για τους Κροάτες που έκαναν βόλτες στην Ελλάδα, για τις παρακολουθήσεις, για την υποκλοπή των mail των Ελλήνων του Εξωτερικού, για τις αποτυχίες της Ε.Α. και του Χρυσοχοϊδη, για τα παιδιά του Υπουργικού Συμβουλίου που πήγαν να ευχηθούν τον Βαγγέλα, τον κ. Μπαλτάκο για την άψογη λειτουργία της ΕΠΟ και και και …….. Μπράβο σε όλους.

  • Να τον πάτε και στους συνταξιούχους της ΔΕΗ στον Πυλώνα.
    Δεξιό για δεξιό δεν έχει αφήσει ο πρόεδρος εκεί.

  • Δεν έρχεται ως αποτυχημένος υπουργός, αλλά ως κομματικός παράγοντας. Αν έρχεται ως υπουργός, να φέρει μαζί του γιατρούς για τα νοσοκομεία, αλλιώς να μην πατήσει το πόδι του!

  • Να πάει και στο ΕΒΕ να δει τον Μητλιαγκα τον Πρόεδρο της Τροπολογίας που πέρασε στην Βουλή!!

  • Ο εκπρόσωπος και φανατικός οπαδός του Καρατζαφέρη και του ΛΑ.ΟΣ τι έρχεται να πει
    Ότι πριν του ανοίξουν την πόρτα της Κυβέρνησης την διαφήμιζε σε όλους τους επιτρεπτους τόνους
    Η μήπως νομίζει ότι λέει κάτι που μόνο αυτός μπορει
    Το περιεχόμενο της λέξης ΑΙΔΩΣ την γνωρίζει και απλώς δεν του αρέσει ως ήχος

  • Αυτοί στην κυβέρνηση δεν καταλαβαίνουν ότι με ολη αυτή την προεκλογική περαντζαδα θα τους ψηφίσουν μόνο τα εγγεγραμμένα κομματικά μέλη;
    Εκτός και αν το κάνουν γιατί έχουν ενδείξεις ότι δεν θα πάνε ούτε αυτά να ψηφίσουν.

  • Αυτήν την φορά, έρχεται να τραβήξει αυτιά και να μαζέψει τα πρόβατα στο παχνί. Και θα σας μαζέψει νουδούληδες. Γιατί για όλους σας έχει κάτι να σας πει και να σας θυμίσει. Έχετε από πέντε έξι ρουσφέτια χρωστούμενα ο καθένας. Μικρά μεγάλα. Γιατί τέτοιοι είστε όλοι.

  • Ανεπιθύμητος ο κόσμος της Κοζάνης κοιμάται έχει ξεπουλήσει όλο τον νόμο σε πολυεθνικές.

  • Τι ερχεται να κανει;Γιατι τον χειροκροτας φουκαρα συμπολιτη ν.δ.Δε γνωριζεις πως κι εσυ αν χρειαστεις μεθ δεν προκειται να βρεις.Σκεψου πως η δυτικη μακεδονια δεν εχει πουθενα μεθ και γιατρους.Αυτο δε σε προβληματιζει;Γιατι τον ακολουθεις;Ανεπιθυμητος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι