X. Γκοβεδάρος (Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων): “Ολοκληρώθηκε η στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος και η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Ελεύθερη η κυκλοφορία και στις δύο διευθύνσεις χωρίς φωτεινό σηματοδότη”

25 Μαΐου 2024
19:41
Ολοκληρώθηκε η στεγάνωση της πλάκας καταστρώματος και η διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων στο τμήμα των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης.
Ελεύθερη η κυκλοφορία και στις δύο διευθύνσεις χωρίς φωτεινό σηματοδότη.
Υπολείπονται οι εργασίες διαγράμμισης, η συντήρηση των αρμών και η στεγανή απορροή των ομβρίων υδάτων. Οι εργασίες αυτές-και αφού λυθούν κάποιες τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες-για λόγους ασφάλειας του εργαζόμενου προσωπικού θα λάβουν χώρα με ρύθμιση της κυκλοφορίας και μονοδρόμηση με σημαιοφόρους ή με φωτεινό σηματοδότη μόνο κατά τις ώρες εκτέλεσής τους.
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να τηρούν αυστηρά το όριο ταχύτητας των 40χλμ/ώρα, το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο των 40tn, και την ελάχιστη απόσταση των 100μ μεταξύ τους

12 σχόλια

  • Είναι η πρώτη φορά από το 2010 και την πρώτη αιρετή περιφέρεια που ορίζεται αντιπεριφερειάρχης τεχνικών έργων
    Ο συγκεκριμένος είναι και γνώστης του αντικειμένου ως Μηχανικός μακάρι να αντέξει

    • Καλά θα είναι να θυμόμαστε τον ¨κινδυνολόγο¨ πρώην περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη που είναι η αιτία για να καταλήξουμε να εκθειάζουμε σήμερα τον κ.Γκοβεδάρο, που όλα τα βρήκε στο ¨πιάτο¨ έτοιμα.

        • Ο Κασαπίδης ασχολούνταν ο ίδιος χωρίς να έχει γνώσεις τεχνικές ενώ ο Αμανατίδης έχει τοποθετήσει ένα τεχνικό χωρίς να ασχολείται ο ίδιος
          Τα συμπεράσματα του κοσμου

          • Αυτό κατάλαβες. Οι ειδικοι καθηγητές και οι ειδικοι που έφερε και τους οποίους συμβουλευεται ο δήθεν γεφυροποιος δεν τους έβλεπες. Πέρνα από τη ΖΕΠ για τις…. ευχαριστιες

  • Τα βρήκαν έτοιμα και πολλά. Ο Χάρης άραγε ξερε ποιος είναι και τι λέει. Το καηλαρ τον εκτόπισε. Δεν παίζι πρώτη εθνική. Άλλοι χάρη κάνουν κουμάντο. Εσύ τρεξε στα έργα του Κασαπιδη που τον κορόιδευαν.

  • Εντάξει ο κύριος Γκοβεδάρος είναι καλός αλλά
    Στο θέμα γέφυρας Σερβίων ήταν ο πρώην περιφερειάρχης κύριος Κασαπιδης
    Που βρήκε ζημιά…

  • Πολύ ωραία !!! Μπορούν να ξαναρχίσουν οι ουρές με τα φορτηγα-τραίνα με κάρβουνο για τα Μπίτολα για να διαλύσουν τελείως την 50χρονη πρόχειρα μπαλωμενη γέφυρα!!!!
    Όχι γιατί κλαίνε οι οδηγοί των φορτηγών για το μεροκάματο αλλά η ασφάλεια ποιον ενδιαφέρει…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι