ΕΠΣ Κοζάνης: Γιορτή παιδικού ποδοσφαίρου Τελικοί παιδικών πρωταθλημάτων Κ14 και Κ 16 Το σήκωσαν οι Δαναοί ( Κ16) και ο ΠΑΟ Κοίλων (Κ14)

27 Μαΐου 2024
12:04
Κανένα σχόλιο
Με πρωταγωνιστές τα παιδιά διεξήχθησαν την Κυριακή 26 Μαΐου στο ΔΑΚ Κοζάνης οι τελικοί των παιδικών πρωταθλημάτων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κοζάνης.Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν  οι δύο τελικοί των παιδικών πρωταθλημάτων Κ16 και Κ14.
Γιορτή για το Κοζανίτικο ποδόσφαιρο ήταν οι τελικοί  των παιδικών πρωταθλημάτων  2023  – 2024 της ΕΠΣ Κοζάνης  που βρήκε αρχικά  τα παιδιά του ΠΑΟ Κοίλων  Κ14   και αργότερα τα παιδιά των Δαναών Κοζάνης Κ16 να σηκώνουν στον ουρανό της Κοζάνης, την «κούπα» του πρωταθλητή!
Η λαμπρή  γιορτή του παιδικού  ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η  επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων και μικτών της ΕΠΣ Κοζάνης  ξεκίνησε με το παιχνίδι  της ηλικιακής κατηγορίας  Κ14  ΠΑΟ Κοίλων Ατρόμητος Πτολεμαΐδας.
Ο ΠΑΟ Κοίλων  κόντρα στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας αναδείχθηκε  πρωταθλητής με σκορ 4-1.
Η διακύμανση του σκορ 
1-0 Συράκος
2-0 Σαμαράς
3-0 Συράκος ( σκορ ημιχρόνου)
3-1 Μαντζόπουλος
4-1 Καρυπίδης (πεν)
Στη συνέχεια  ακολούθησε η αναμέτρηση της ηλικιακής κατηγορίας Κ16 μεταξύ  των Δαναών Κοζάνης και του ΠΑΟ Κοίλων.
Οι Δαναοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-1  κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να στεφθούν αυτοί πρωταθλητές με το τελικό 2-1.
Η διακύμανση του σκορ 
1-0 Λίτσιος
1-1 Παππάς ,(σκορ ημιχρόνου)
1-2 Λαζαριώτης.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους.

Στη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Κοζάνης για την άρτια εκδήλωση στους διαιτητές των αναμετρήσεων κ. Καρατέρπο κ. Θεοδωρίδη και κ. Κωτούλα  αλλά και πολλά  συγχαρητήρια  τόσο στα παιδιά που αγωνίστηκαν, όσο και στους προπονητές τους για την όμορφη ποδοσφαιρική «παράσταση», που απέδειξε πως υπάρχει άφθονο ταλέντο στην περιοχή μας.

 

Τέλος άξιο αναφοράς είναι ο  πολύς φίλαθλος κόσμος που  παραβρέθηκε στο ΔΑΚ .
Γονείς  και φίλοι των παιδιών χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών  βγάζοντας μεγάλο νικητή το ποδόσφαιρο.
Οι απονομές 
Τις απονομές έκαναν ο κ. Ευθύμιος Φωλίνας Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Κοζάνης, ο κ. Σάββας Πεχλιβανίδης γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης, ο κ. Νέστορας Μητσιάκος ταμίας και  υπεύθυνος παιδικών πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κοζάνης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και  Αθλητισμού αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης Γ ο κ. Λευτέρης Βαρυτιμίδης , ο  κ. Παντελής Μπαλτζής και ο κ. Θόδωρος Μιχαηλίδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με καλό ποδόσφαιρο με το ευ αγωνίζεσθαι από τα  ταλέντα  του Νομού, τα  χαμόγελα νικητών και ηττημένων   αλλά και τα δάκρυα χαράς των πρωταθλητών στάλθηκε ηχηρό μήνυμα ..
Το ποδόσφαιρο στο νομό μας  έχει μέλλον!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι