Η Γρεβενιώτισσα ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) υποψήφια για την Ευρωβουλή με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου

29 Μαΐου 2024
12:42
Κανένα σχόλιο

 

 

Είμαι η ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ), Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου.

Έχω καταγωγή από τα όμορφα Γρεβενά και το μαρτυρικό χωριό Περιβόλι, όπου κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μία επίδειξη μίσους, οι Γερμανοί κατακτητές προχώρησαν στην ολοκληρωτική πυρπόληση του και την εκτέλεση των περισσότερων από τους κατοίκους του. Μεταξύ αυτών ήταν και η γιαγιά μου Βάγγιω  Γούση.

Μόνο η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου σώθηκε από τη μανία των ναζί, διότι ο Άγιος Γεώργιος θεωρείται ο προστάτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας.

Η μητέρα μου  Γεωργία  ήταν  από τους ελάχιστους επιζήσαντες, με το τραγικό γεγονός να στοιχειώνει τη ζωή της, ενώ ο εφιάλτης των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν, δεν την εγκατέλειψε ποτέ.

Αγαπώ τον τόπο μου, τον τόπο της γιαγιάς και της μητέρας μου. Στέκομαι με σεβασμό απέναντι στην ιστορία και στους ανθρώπους του. Απέναντι στους συντοπίτες μου.

Με έμπνευση και κίνητρο τα λόγια της μητέρας μου, είμαι υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου γιατί ωρίμασε ο χρόνος για δράση και διεκδίκηση, για όλους μας, του δίκαιου και του σωστού.

Να αγαπάς τους ανθρώπους. Να νοιάζεσαι και να προσφέρεις. Να αγωνίζεσαι για την Ειρήνη.”

                            ————————————————————–

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)

 Η ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) με καταγωγή από τα ιστορικά Γρεβενά και τα Καλάβρυτα, γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με τον σύζυγό της, Ανδρέα Αλεξανδράτο και την κόρη της, Μάρη, στη  Βουλιαγμένη Αττικής.

  Είναι απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας, μιλά τρεις ξένες γλώσσες, και έχει πιστοποιήσεις σεμιναρίων με αντικείμενο τη Δημόσια Διοίκηση.

  Εργάστηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (είχε ενεργό συμμετοχή, στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στο άθλημα του Τριάθλου, που φιλοξενήθηκε στη Βουλιαγμένη Αττικής). και ως Προϊσταμένη του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Βουλιαγμένης μέχρι πρότινος.

  Έχει δυναμική συμμετοχή στα κοινά του Δήμου της, στη Νότια και στην Ανατολική Αττική.

Συμμετέχει εθελοντικά σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που αφορούν στη στήριξη των ευαίσθητων & των ευάλωτων ομάδων, σε δράσεις του “Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού” ενώ για την προσφορά της  έχει βραβευτεί.

  Πιστεύει στην Ενωμένη Ευρώπη, υποστηρίζει με σθένος τη θέση της Ελλάδας μέσα σε αυτή, και διεκδικεί  τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν για τους πολίτες της.

 

Τηλέφωνο: 6944555279

Facebook: ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) 

               Eleni Georgoulopoulou

Instagram: eleni.georgoulopoulou.ee

Tik Tok: eleni.georgoulopoulou.ee

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι