Ευχαριστήριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Κοζάνης

29 Μαΐου 2024
13:19

Ως ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε. Κοζάνης θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες, που προσήλθαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ, για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
Κοζάνης και για το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ΠΕ Κοζάνης, στις εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024.

Η ανάδειξη της ΔΑΚΕ για πολλοστή φορά στην 1η θέση (52%) με μεγάλη αύξηση του ποσοστού της, αποτελεί γεγονός που μας δίνει περισσότερη δύναμη να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Η εμπιστοσύνη που δείξατε στην παράταξή μας πρώτα από όλα μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας με μοναδικό γνώμονα την
υπεράσπιση των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Από τη Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Να ευχαριστήσουμε και εμείς οι γονείς τους εκπαιδευτικούς που ξαναψηφίζουν την παράταξη της ΝΔ
    Άρα είναι ευχαριστημένοι με την εκπαιδευτική διαδικασία και λειτουργία και φυσικά με τους όρους εργασίας τους….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι