Φωτογραφία από τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

29 Μαΐου 2024
22:10

Φωτογραφία από τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας

 

 

9 σχόλια

  • Το μακεδονικό το ξεχάσατε;;;;;;Εμείς δεν το ξεχνάμε ποτέ 3 κ ο κούκος είστε κ έτσι θα μείνετε.Στον γάμου του θα σας καλέσει η προεδραρα σας;20 χρόνια ακόμα θα σας γλενταει ο Μητσοτακης

    • εσύ μακονομάχε το ξέχασες; γλου γλου γλου την έκανες την βόρεια Μακεδονία και εσύ και ο Κυριάκος…χχαχαχαχαχα στην σειρά τώρα για τα σύνορα για να βάλεις φθηνή βενζίνη και να αγοράσεις φθηνά τρόφιμα να βγάλεις τον μήνα κακομοίρη μου

  • Fake news. Δεν έγιναν εγκαίνια. Σόου της βουλευτού από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Μαζί με την κομπανία της.

    • …αν την επίσκεψη στο εκλογικό περίπτερο και τη φωτογράφιση με τους φίλους και εθελοντές τα θεωρείς σόου μάλλον ζεις σε άλλο αιώνα μην πω πλανήτη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι