Δήμος Κοζάνης: Πάνω από 1000 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς έως το τέλος της χρονιάς – Τι δήλωσαν Κοκκαλιάρης-Ευκολίδης στην ενημερωτική συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων (Βίντεο+Φωτογραφίες)

29 Μαΐου 2024
22:54

Δημοτική Αρχή και Ελληνική Αστυνομία πληροφόρησαν τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης για το μείζον θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων, τόσο ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργος Ευκολίδης, επεσήμαναν εκ νέου το τρίπτυχο περισυλλογή-στειρώσεις-υιοθεσίες, το οποίο ήδη υλοποιεί και τρέχει η Δημοτική Αρχή, καλώντας τους Προέδρους των χωριών να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

4 σχόλια

  • Μπράβο Γιάννη. Έτσι για να καταλάβουν κάποιοι ότι τα παιδιά του Σταθικα παράγουν έργο…

  • Στα χωριά γίνεται χαμός οι πρόεδροι πετάνε χαρταετό…..στους σταύλους γίνεται χαμός από γένες κρατάνε ένα σκυλί αφήνουν τα υπόλοιπα………
    Μαζέψτε τα σκυλιά επιτέλους

  • Τα σκυλιά ακόμα και στειρωμένα δαγκώνουν, επίσης και λερώνουν σε πάρκα και πεζοδρόμια με τα κόπρανα τους. Αυτά ποτέ δεν καθαρίζονται και συνήθως αυτοί που λερώνονται είναι οι ανύποπτοι πολίτες, να μην αναφέρω και τα μολυσμένα σκυλιά με λεισμάνια τα οποία είναι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι