Συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Ελληνικής Αστυνομίας: Αναλυτική Ενημέρωση Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων για Απάτες – Συμβουλές και Οδηγίες (Βίντεο+Φωτογραφίες)

30 Μαΐου 2024
23:05

Ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης για την προστασία των πολιτών από τις απάτες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο της Κοζάνης, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη και του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλία Τσιότσια.

Κατά τη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης, δόθηκαν στο κοινό από τον εισηγητή της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες για τις μορφές των απατών αλλά και τρόπους αναγνώρισης και πρόληψής τους.

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

Ένα σχόλιο

  • Διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι οι απάτες σε μια περιοχή έχουν να κάνουν σε βάση με αυτό που ψηφίζουν. Βλέπουν οι απατεώνες τι ψηφίζουν και λένε, αυτοί δεν έχουν μυαλό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι