kozan.gr: Κοζάνη: Συνάντηση με φίλους κι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του πραγματοποίησε, το απόγευμα της Δευτέρας 3/6, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δακής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2024
19:57

 

Συνάντηση με φίλους κι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του πραγματοποίησε, το απόγευμα της Δευτέρας 3/6, σε cafe – restaraunt της Κοζάνης, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δακής.

 

 

6 σχόλια

  • Φίλε μου Γιώργο από αυτούς οι μισοί και περισσότεροι θα ψηφίσουν ότι τούς πούνε οι βουλευτές και οι επισκέπτες πού μας ήρθαν αυτό το διάστημα, άσε πού οι περισσότεροι ήρθαν από υποχρέωση για να ξεπλύνουν το 2012 και 2015 πού ψηφίζανε αλλού ( καμένο) και στην περιφέρεια άλλον όχι εσένα !!!!
    Παρόλα αυτά σου εύχομαι Καλή σου επιτυχία γιατί θα είναι πραγματικά από εσένα τα ψηφοδέλτια πού θα πάρεις!!!!!

  • ΓΙΏΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ………
    ο καλύτερος γνώστης καί αξιοπρεπεστατος όλων !!!
    Δυστυχώς τούς καλούς τούς ρίχνουμε.
    Καλή επιτυχία φίλε Γιώργο !!!

  • Γιώργο
    Το 1/3 από αυτούς δεν θα σε ψηφίσουν. Κάποιοι μάλιστα δεν θα ψηφίσουν και ΝΔ.
    Το 1/3 ήρθαν για τον εαυτό τους για PR, καταλαβαίνεις. Και θα δώσουν γραμμή σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον. Μερικοί από αυτούς δεν μπορούν να δώσουν γραμμή ούτε στον εαυτό τους. Κάποιοι άλλοι δεν ξέχασαν τις περσινές περιφερειακές εκλογές.
    Το 1/3 όντως θα σε ψηφίσει
    Γιώργο έβαλες υποψηφιότητα για να στηρίξεις και να επιβεβαιώσεις με αυτή την πράξη σου
    • Την αδράνεια και κατά συνέπεια την σιωπηλή συγκατάθεση και αναγνώριση της προδοτικής και κακής όπως τη λέγατε Συμφωνία των Πρεσπών
    • Της μυστική διπλωματία για την διαπραγμάτευση της κυριαρχίας του Αιγαίου
    • Την περεταίρω απομάκρυνση της Κύπρου από την Ελλάδα
    • Το κατάπτυστο και διαλυτικό της ελληνικής κοινωνίας γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία από αυτούς
    • Την αδράνεια και την υποκρισία στην αντιμετώπιση της ακρίβειας
    • Την χαριστική βολή στη δημόσια υγεία
    • Την μετατροπή της Δυτικής Μακεδονίας στον μεγαλύτερο καθρέπτη στη γη και προφανώς την ερημοποίηση της ιδιαίτερης πατρίδας σου την οποία υπηρέτησες
    • Και πολλά άλλα
    Τι νόημα έχει όλο αυτό μετά από αυτό που σου κάνανε το 2019;
    ΚΡΙΜΑ
    Υ.Γ. Ήταν και 3-4 ψάλτες εκεί. Και αυτοί θα επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους τον καταστροφικό νόμο για τους ομοφυλόφιλους; Αυτά βλέπουν όταν ψάλουν;

  • Με τέτοια στελέχη φίλε Γιώργο την πάτησες ούτε οί μισοί δεν θα σε ψυφησουνε και η Νέα Δημοκρατία θα είναι κάτω από 28%….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι