Η Ακαδημία ποδοσφαίρου AKRITES 1992 υποδέχτηκε το Δημοτικό Σχολείο Βατερού

4 Ιουνίου 2024
12:37
Κανένα σχόλιο
Στο γηπεδο του Βατερου βρεθηκε το Δημοτικο Σχολειο του χωριου καλεσμενο απο την Ακαδημια ποδοσφαιρου AKRITES 1992 FC.Τα παιδια ειχαν την ευκαιρια να ενημερωθουν για την ιστορια του αθληματος απο τον προπονητη της ομαδας Ιωαννη Φαρμακη προπονητη με πιστοποιηση UEFA.Στην συνεχεια επαιξαν ποδοσφαιρο με την καθοδηγηση του προπονητη.Οι Akrites 1992 fc ειναι απο τις παλαιοτερες ακαδημιες στην πολη μας και αριθμει αυτην την στιγμη περιπου 100 αθλητες σε ολα τα τμηματα.Την σεζον 2024-25 θα βρισκεται στο γηπεδο του Βατερου με τις εγγραφες να εχουν ξεκινησει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι