ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Πρόσκληση συμμετοχής στο εργαστήριο συμμετοχικού σχεδιασμού της παρέμβασης «Κάτι SAN Χωρική Πολιτική της Αποανάπτυξης» σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου

5 Ιουνίου 2024
10:22
Κανένα σχόλιο

 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο εργαστήριο συμμετοχικού χωρικού σχεδιασμού για το πάρκο της γειτονιάς μας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 18:30, στο θεατράκι δίπλα από το πάρκο Ηρώων, στην Πλατεία Συντάγματος.

Η παρουσία σας και ιδιαίτερα των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, είναι σημαντική, καθώς μαζί θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε έναν δημόσιο χώρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες της γειτονιάς. Μέσω της ενεργής συμμετοχής σας, θα συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός πάρκου που θα προάγει την κοινωνική συνοχή, την ευεξία και την τοπική οικονομία.

Σας περιμένουμε να εκφράσετε τις ιδέες σας και να συμμετάσχετε στη διαμόρφωση της γειτονιάς.

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία!

Για τον καλύτερο συντονισμό του εργαστηρίου σας παροτρύνουμε να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής:

https://forms.gle/Y54b8P4YpcMv6icY7

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνολική παρέμβαση μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://arsiskozanis.blogspot.com/2024/06/san.html

Η παρέμβαση διοργανώνεται από την SAN Team (Street Art Neighborhoods) της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, υποστηρίζεται από το Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ενώ μέρος της εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Inter Alia «Let’s talk about Degrowth».

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.