Επισήμανση αναγνώστη στο kozan.gr για μη κοπή χόρτων στη νησίδα πριν το Δρέπανο Κοζάνης

11 Ιουνίου 2024
22:13

 

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που χτύπησα ζαρκάδι. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε και άλλο. Kαταγεγραμμένο από την τροχαία πριν το Δρέπανο και μετά από τηλεφώνημα στο δήμο ακόμα να κόψουν τα χόρτα στη νησίδα με κίνδυνο ακόμα και σοβαρού τροχαίου από οποιοδήποτε ζώο προσπαθήσει να περάσει το δρόμο.

Φώτο αρχείου

7 σχόλια

  • Προφανώς αγαπητέ θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου αλλά της Περιφέρειας..

    Αλλά να γράψεις κάτι πρώτος..

    • Αν είσαι στην αριστερή λωρίδα και μέσα από τα χόρτα της νησίδας πεταχτεί ένα κεφάλι να σε δω τι θα κανεις

  • Αγαπητέ, είτε υπάρχουν τα χόρτα είτε όχι, όταν περάσει άγριο ζώο δεν θα προλάβεις να κάνεις κάτι. Τα άγρια ζώα έχουν πλήρη άγνοια του τι είναι το αυτοκίνητο. Απλά να προσέχεις τη νύχτα, αφού η σύγκρουση με άγρια ζώα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανατροπή του οχήματος, με άσχημη κατάληξη. Κι εκτός από ζαρκάδια κι αλεπούδες, κυκλοφορούν επίσης αγριογούρουνα κι αρκούδες, ε;

  • Γιατϊ τα χορτα μεσα στο γηπεδο που το καναν σαν χωραφι θερισμένο?και ολα τα περιξ παρκάκια που ειναι μεσα στο χάλι?τι κανουν οι δημοτικοι σύμβουλοι του χωριού μας μονο φωτογραφίες απο event σε event?

  • Τα τρολ του χαμογελαστού Δημαρχου Κοκκαλιάρη περιμένουν στη γωνία
    Να σας δω πού θα κρύβεστε σε κανένα εξάμηνο
    Όποιου δικαιοδοσία και να είναι τα χόρτα πρέπει να κοπούν
    Το ενδιαφέρον για τη λύση των προβλημάτων δεν είναι οι φωτογραφίες και οι χειραψίες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι