Τα απόνερα της επόμενης μέρας (Γράφει ο Αναστάσιος Χαραλαμπίδης, πολιτευτής Ελληνικής Λύσης στην Π.Ε Κοζάνης”)

11 Ιουνίου 2024
22:56

Σχεδόν σαράνταοκτω ώρες μετά τις εκλογές,και δεν μπορείτε να χωνέψετε, ότι τα ψέματα σας ,τόσο, της ΝΔ,όσο και του ΠΑΣΟΚ ,έκαναν τον κόσμο να αγανακτήσει και να σας σιχαθεί …η ψήφος στην Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο,δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας,αλλά ψήφος εμπιστοσύνης…

Γιατί τα όσα έλεγε ο πρόεδρος,ξεσκέπασαν όλες τις προεκλογικές μπαρούφες…ο κόσμος της Δυτικής Μακεδονίας,και όχι μόνο,τον πιστεψε και του έδωσε την εντολή ,να αλλάξει το σάπιο καθεστώς της χώρας…
Οι πολιτικοί αναλυτές ,του χτες και του σήμερα,αυτού του τόπου,και τα πολιτικά πηγαδάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,στην πλατεια,έφεραν την μιζέρια και την φτωχόποίηση του κόσμου ..Η ακρίβεια καλπάζει,οι αυξήσεις μισθών ,που ναι μεν,είναι οι πρώτες σε μια δεκαετία,δεν καλύπτουν την αισχροκέρδεια….

Όταν τα χρήματα τελειώνουν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα,και δεν καλύπτονται οι ανάγκες του κόσμου,τότε εμπιστεύεται , τον Κυριάκο Βελόπουλο,που μιλάει με στοιχεία και ειλικρίνεια…και το πρόγραμμα του,που είναι για τον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα.Είναι φανερό ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου,στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης,διπλασίασαν τα ποσοστά μας. Για τον λόγο αυτό,συνεχίζουμε τον αγώνα,για να δικαιώσουμε,όσους μας πίστεψαν.

Ο αγώνας θα είναι διαρκής, και θα είμαστε παρόντες όπου χρειαστεί.

7 σχόλια

  • δεν ήξερα ότι έχετε τον σρτατηγο φράγκο θα σας ψήφιζα,!!!! μα τέτοια πολιτική μπαρούφα για ψήφους!

  • Όταν θα έρθει η ώρα των βουλευτικών εκλογών τότε μετρήσετε τα πραγματικά κουκιά σας. Ο λαός επιλέγει τον λιγότερο επικίνδυνο. Υπάρχουν περίπου 3 Χρόνια ακόμα. θα φανεί η πορεία όλων των κομμάτων στην ευρωβουλη.

  • Ανώνυμοι ακόμη κ τώρα δεν έχετε το θάρρος να δηλώσετε ποιοι είστε εσείς που σχολιάζεται .γιαυτο η χώρα πάει κατά διαβολου γιατί είστε όπου σας συμφέρει .οποιος διαβάζει το σχόλιο σας καταλαβαίνει κ τι ψηφίζεται !

  • Πρίν τίς εκλογές μιλούσατε για δεύτερο και τρίτο κόμμα.Το πρώτο κόμμα έχασε 14 μονάδες καί στήν πλειοψηφία έπρεπε να έρθουν σε εσάς, αλλά ούτε αυτό κατορθώσατε.Ο κόσμος σάν γύρισε τη πλάτη με 60% αποχή καί εσείς πανηγυρίζετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι