Το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Καλονεριου Ερατυρας ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Βύζα

12 Ιουνίου 2024
15:14
Κανένα σχόλιο

Το Νέο διοικητικό συμβουλίου ΤΟΕΒ Καλονεριου Ερατυρας ευχαριστεί τον Κύριο αντιπεριφεριαρχη για την γρήγορη αποκατάσταση του νερού μετά από κλοπή από αγνώστους που υποστεί προ 15 ημερών στις εγκαταστάσεις του ΤΟΕΒ Καλονεριου…το έργο αυτό δίνει ζωή και μέλλον στα χωριά αυτά και όπως είναι γνωστό χωρίς νερό δεν μπορεί να προχωρήσουν οι καλλιέργειας που βάζουν οι αγρότες…επισης ευχαριστούμε πολύ και το κυριο δημαρχο Βοιου για την πολύτιμη βοήθεια του που μας εστειλε μηχανηματα του δημου γιατην καθαριοτητα του χωρου…. επισης τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας καλονεριου Dimitris Petropoulos και τον κύριο πρόεδρο ΔΕΥΒ Ιωσήφ Τζιούφας

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι