Tρίωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την Τετάρτη (19-06-2024) και από ώρες 08:30΄ έως 11:30΄, στο οδικό Τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Βέροιας έως Α/Κ Πολυμύλου και στις δύο κατευθύνσεις

18 Ιουνίου 2024
23:44
Κανένα σχόλιο

 

Ανακοινώνεται ότι, κατά τη διάρκεια ισχύος απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο οδικό Τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Βέροιας έως Α/Κ Πολυμύλου και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών, για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Κοζάνη προς Βέροια και μετά από Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, προτείνεται η ακόλουθη διαδρομή ως εναλλακτικό δρομολόγιο για την εκτροπή της κυκλοφορίας:

 Α) –Α/Κ Βέροιας της Εγνατίας Οδού — Ε.Ο. Βέροιας-Έδεσσας— Ε.Ο. Κοζάνης-Φλώρινας—Α/Κ Κοίλων Κοζάνης της Εγνατίας Οδού και αντιστρόφως.

Β) Η διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα έχει ισχύ την Τετάρτη (19-06-2024) και από ώρες 08:30΄ έως 11:30΄.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.