kozan.gr: Ο Γ. Τσιούμαρης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να ανακαλέσει μια αναφορά του …κι ο τελευταίος του την “είπε” ακόμη πιο “χοντρά” (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2024
10:27

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Τσιούμαρης, ως πρώην Αντιπεριφερειάρχης την προηγούμενη αυτοδιοικητική θητεία, θίχτηκε και ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας να ανακαλέσει όταν ο τελευταίος, σε προηγούμενη συνεδρίαση του Σώματος, αναφερόμενος στα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (ΕΠΣ) εντός των Ζωνών Άμεσης Επιρροής (Ζ.ΑΠ.) Κοζάνης και Φλώρινας, σε γενικές γραμμές είπε ότι ενώ πρόσφατα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, ομόφωνα, δηλαδή κι οι εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης (δηλ. του κ. Κασαπίδη) συμφώνησαν να “επιστραφούν” τα συγκεκριμένα ειδικά πολεοδομικά σχέδια και να προσφύγουν κατά αυτών, η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή κι ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσιούμαρης, με δελτίο τύπου το Νοέμβριο του 2023 (δείτε εδώ)  είχε άλλη άποψη, αφού εκεί αναφερόταν ότι η Ειδική Γνωμοδοτική Επιτροπή, στην οποία ήταν Πρόεδρος, εξέφρασε  σύμφωνη γνώμη επί της παραλαβής των μελετών των ΕΠΣ Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου-Κλειδίου-Αχλάδας, στο παρόν στάδιο.

Ο κ. Τσιούμαρης ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με τα πρακτικά δεν συμφώνησε ποτέ η επιτροπή με τα Πολεοδομικά Σχέδια, όμως το γεγονός ότι στο δελτίο αναφέρεται ξεκάθαρα περί της  σύμφωνης γνώμη επί της παραλαβής των μελετών , όταν επί των ημερών του νέου Περιφερειάρχη  Γ. Αμανατιδη αποφασίστηκε να επιστραφούν πίσω τα ίδια Πολεοδομικά Σχέδια, αποδεικνύει του λόγου το αληθές του σημερινού Περιφερειάρχη. ότι άλλη γνώμη είχε τότε, η παράταξη του Γ. Κασαπίδη, κι άλλη τώρα.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι