Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr: Ο χώρος του γηπέδου μπάσκετ των γυμνασίων Κοζάνης (2ο και 5ο) έγινε χώρος στάθμευσης

19 Ιουνίου 2024
13:54

 

Όπως κάθε χρόνο και όπως προβλέπεται από το “πρωτόκολλο”, ο χώρος του γηπέδου μπάσκετ των γυμνασίων Κοζάνης (2ο και 5ο) έγινε χώρος στάθμευσης. Ένας χώρος που από τις προδιαγραφές του δεν επιτρέπεται να τον πατήσει ούτε ποδήλατο. Για το βαθμολογικό κέντρο Κοζάνης όλα επιτρέπονται. Καλό καλοκαίρι λοιπόν σε όλους (διευθυντές, δήμαρχο, σχ. επιτροπές, ΔΔΕ κλπ) και τον Σεπτέμβριο να ζητήσουμε καινούργιο γήπεδο.

 

9 σχόλια

    • Αυτή είναι η ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗ φιλοξενία προς τους καθηγητές των όμορων δήμων που ήρθαν να βαθμολογήσουν τα παιδιά των πανελληνίων εξετάσεων και όχι ότι είναι πάρκινγκ.

  • Οποτε μολις τελειώσουν οι διορθώσεις περιμενουμε το καινουριο σας ποστ ευυπόληπτε πολίτη με ολα τα ποδήλατα που σουλατσάρουν πανω στον τάπητα μερα νύχτα. Επισης να τονίσετε οτι οι χώροι των σχολείων οταν αυτα ειναι κλειστά κ κλειδωμένα καλο θα ηταν να ειναι μη προσβάσιμα στο κοινο για λόγους ασφαλείας Εκτος αν υπαρχει φύλαξη.(εδω γελάμε)

  • Σε μέρες αιχμής παρκάρουν τουλάχιστον 70 αυτοκίνητα. Πιο παλιά που ήταν άδειο το γήπεδο πενήντα παιδιά και τριάντα γονείς φώναζαν και δε σεβονταν βαθμολογητες και το έργο τους. Ας βρούνε χώρο παρακαρισμστος και τα λέμε. Οι συνθήκες βαθμολόγησης ειναι ούτως ή άλλως δύσκολες

    • Πάντα υπάρχει χώρος για παρκάρισμα στην περιοχή. Στο δρομο κάτω από το κλειστό γήπεδο (οδός Παξινού ) και στα κάθετα στενά πάντα υπάρχει χώρος. Απλά μετά ο οδηγός θα πρέπει να περπατήσει 2-3 λεπτά με τα πόδια και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα…

  • –Οι συνθήκες βαθμολόγησης είναι ούτως ή άλλως δύσκολες—
    Για να τις κάνουμε λίγο καλύτερες εγώ προτείνω
    Να σας έχουν παρκιν έξω ακριβώς από τον χώρο εργασίας σας
    Να έχετε κλιματιστικό στον χώρο που βαθμολογείτε
    Να πληρώνεστε κάτι παραπάνω για κάτι που είναι έτσι και αλλιώς μέσα στις αρμοδιότητες σας
    Να παίρνετε και κάτι για την βενζίνη
    Πως σας φαίνανε αυτά για να κάνουμε κάπως καλύτερες τις συνθήκες της δύσκολης εργασίας σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι