Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) εξελέγη ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Σκόδρας

19 Ιουνίου 2024
13:59

Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Σκόδρας εξελέγη Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.), κατά τη διάρκεια της 25ης Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. προάγει την έρευνα και την καινοτομία στη χώρα και ειδικότερα την αξιολόγηση και χρηματοδότηση της ελεύθερης έρευνας, δηλαδή των ερευνητικών δραστηριοτήτων, των ερευνητικών υποδομών και των τεχνολογικών εφαρμογών τους, που προκύπτουν από επιστημονική περιέργεια, χωρίς θεματικούς αποκλεισμούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς με μοναδικό κριτήριο την επιστημονική ποιότητα και αριστεία.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει τον κ. Σκόδρα για την εκλογή του και του εύχεται μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία.

5 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον Καθηγητή Γ. Σκόδρα,
    Μετά από την επιτυχημένη πορεία σου στην Ακαδημαϊκή κοινότητα που συνοδεύτηκε με πλήθος διδακτορικών διατριβών υπό την επίβλεψη σου, μετά από την επιτυχημένη πορεία σου στην Εγνατία Οδό και στον ΟΑΣΘ, ευχόμαστε μια εξίσου επιτυχημένη και δημιουργική πορεία στη νέα σου θέση.

  • Συγχαρητήρια Γιώργο,
    Είσαι ακούραστος με ήθος και επαγγελματισμό. Πάντα δίπλα σε συναδέλφους και φοιτητές. Η καθημερινή παρουσία σου στο πανεπιστήμιο, οι ατέλειωτες ώρες που δαπανάς ως πανεπιστημιακός δάσκαλος με τους φοιτητές και οι επιτυχίες από όλες τις θέσεις που έχεις περάσει, αποτελούν εγγύηση της επιλογής σου στη θέση αυτή.

  • ΟΑΣΘ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΔΕΥΑΘ, ΕΛΙΔΕΚ …
    Χρειάζεται να προβληματιζόμαστε γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο ως χώρα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι