16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου

20 Ιουνίου 2024
12:50
Κανένα σχόλιο

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η 16η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων θα λάβει χώρα στους μαγευτικούς Φιλιππαίους Γρεβενών, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να βοηθήσετε στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης, παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα στην επίσημη σελίδα μας:
Στην ιστοσελίδα της εξόρμησης θα βρείτε αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων, χρήσιμες πληροφορίες για την τοποθεσία, καθώς και οδηγίες για την πρόσβαση και τη διαμονή. Αν σκοπεύετε να μείνετε σε τοπικά καταλύματα, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Για την επιτυχία της διοργάνωσης, η συμβολή των εθελοντών είναι ανεκτίμητη. Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε ενεργά στην οργάνωση και υλοποίηση της εξόρμησης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη φόρμα “Γίνε Εθελοντής” που υπάρχει στο site.
Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η επίσημη ιστοσελίδα και η σελίδα μας στο Facebook θα ενημερώνονται τακτικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες για την εξόρμηση!
Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε αυτό το ξεχωριστό αστρονομικό τριήμερο, κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό των Φιλιππαίων.
Με εκτίμηση,
Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι