Με τον Δήμαρχο Εορδαίας συναντήθηκε το Προεδρείο του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨

20 Ιουνίου 2024
14:38

 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας είχε σήμερα το Προεδρείο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του Δημάρχου για μια εκ του σύνεγγυς αλληλοενημέρωση και συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν στην δραστηριότητα της ΔΕΗ και στους εργαζόμενους, ως αναπόσπαστο και νευραλγικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Σαφέστατα, το επικείμενο κλείσιμο της μονάδας «Πτολεμαΐδα V» και τα όσα αυτό σημαίνει για τους εργαζομένους της και την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης, όχι μόνο δεν έμειναν εκτός συζήτησης, αλλά δημιουργούν πεδίο για ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση και συνεργασία.

Η συνάντηση και η συζήτηση επί των καίριων ζητημάτων επικύρωσαν τη διαχρονική και αγαστή συνεργασία του Δημάρχου με το Σωματείο, με γνώμονα πάντα το καλύτερο δυνατό για την κοινωνία και τους εργαζόμενους.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη συνέχειας των ενημερώσεων για τα υπάρχοντα θέματα, αλλά και ζητήματα που ενδεχομένως να ενσκήψουν λόγω των εξελίξεων με την «Πτολεμαΐδα V»,  αλλά και του συνεχώς μεταβαλλόμενου τοπίου στα ενεργειακά γενικότερα.   

 

 

Γραφείο Τύπου

4 σχόλια

  • και να ψηφίζεις την κυβέρνηση αλλά και να κλαίς γιατί κλείνει την ΔΕΉ είναι ολίγον τι παρατράγουδο
    Δεν σας τα έλεγε προεκλογικά ότι η Δυτική Μακεδονία και η ΔΕΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;
    Τώρα κλάμα!!!

  • Πριν λίγες μέρες δήλωνε στον κ.μαυριδη ότι αποφασίζει με το χέρι στην κάλπη και όχι στην καρδιά. Πέρα από μια ακόμη εξυπνάδα, στο κάδρο μπαίνει και ο κ.πλακεντας?

  • όσο υπάρχει αυτή η “συμπόρευση” με Καραβασίλη ,που είναι στοχευμένη ώστε να μη δώσει τη δυνατότητα σε άλλους να διεκδικήσουν το δήμο, αυτός θα παραμένει βαλτωμένος από την ανυπαρξία τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι