Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 18/6, η γιορτή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του Γυμνασίου του Ανατολικού Εορδαίας (Φωτογραφίες)

21 Ιουνίου 2024
09:42
Κανένα σχόλιο

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ’ ΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ!!!

 

Μια όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε την 18-06-2024 στο χώρο του Γυμνασίου Ανατολικού .

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ανατολικού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας:

Το catering Δαγκλής και το Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΖΩ του Παναγιώτη Παπαδόπουλου για τα πλούσια και νόστιμα εδέσματα που μας προσέφεραν!!!

Τα Super Market Καραμπάσης ( για την παραχώρηση ενός καταψύκτη και χυμών για τα παιδιά) και  Super Market Σκλαβενίτη για την προσφορά του σε αναψυκτικά και νερά.

Τους ΥΙΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΤΡΥΦΩΝ Α.Ε.Ε. (αγροεφόδιαγια το χρηματικό ποσό με το οποίο αγοραστήκαν τα αναμνηστικά δώρα των παιδιών!!!

Το κατάστημα στολισμών Δεληδήμου Μαρία για την προσφορά του σε βεγγαλικά κ στολισμό.

Τον κύριο Αλεξιάδη Σταύρο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης !!!

Επίσης ευχαριστούμε πολύ όλους τους μουσικούς που έπαιξαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση μας :Γιαννακόπουλο Ηλία, Γρηγοριάδη Θεόδωρο, Ζυρπιάδη Ευστράτιο και τους αδερφούς Ορφανίδη.

Και τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους , τους εκπαιδευτικούς τους γονείς και  τους μαθητές!!!

Καλό καλοκαίρι!!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι