Καστοριά: Νεκρή 87χρονη από ηλεκτροπληξία έξω από το Μαυροχώρι

21 Ιουνίου 2024
09:34
Κανένα σχόλιο

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2024 μια 87χρονη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το Μαυροχώρι Καστοριάς. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η άτυχη 87χρονη έχασε την ζωή της από ηλεκτροπληξία, όταν ήρθε σε επαφή με το καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα για να κουρέψει τα χόρτα στην αυλή του σπιτιού της. Την 87χρονη βρήκε ο ηλικιωμένος σύζυγος της, ο οποίος σε κατάσταση σοκ κάλεσε την κόρη τους, που δεν μένει στην Καστοριά. Στη συνέχεια η κόρη του ζευγαριού ενημέρωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς για το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καστοριάς για να παραλάβει τη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία και θα οδηγηθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου της.

Από την πρώτη στιγμή στο συμβάν βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για να ερευνήσουν τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη : Μάριος Κωνσταντινίδης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι