Απορία αναγνώστη του kozan.gr: Κοζανη: Τελικά ποιος έχει την ευθύνη;;

21 Ιουνίου 2024
13:05
Θα ηθελα να κανω μια παρατήρηση περι της χρήσης βεγγαλικών απο διαφορα μαγαζια σε αυτη την πολη. Επειδη ο καθενας γιορταζει δεν ξερω τι πρεπει να ενοχλει ολους του υπολοιπους κατικους της πολης και δεν ξερω και αν τα χρησιμοποιουν και νομιμα. Έχω κανει καταγγελιες στην αστυνομια κατα επαναληψη και μου ειπαν οτι ευθυνες εχει ο δημος,επικηνονισα και με τον δημο και μου ειπαν οτι δεν εχουν ευθηνη και οτι δεν δινουν αυτοι τις αδειες,δηλαδη ο καθενας μπορει να παει να αγορασει βεγγαλικα και να τα χρησιμοποιοησει οπως θελει και οποτε θελει. Πρεπει επιτελους να μπει ενα τελος σε αυτο το πανηγυρι.Ευχαριστω

12 σχόλια

    • Περίεργος είσαι εσύ γιατί άμα ήσουνα σε καμία Γερμανία δεν θα σκεφτόμουνα όχι κα γεράσει βεγγαλικά αλλά ούτε να περδεσαι!!! Με την ίδια λογική να αρχίσουμε όλα τα μαγαζιά να ρίχνουν!!!και κανένας δεν έχει ευθύνη αλλά αμαβπεις τον Έλληνα για νομοθεσια θίγεται αμέσως ο εξυπνάκια ο Έλληνας ο μάγκας!!!έλα ρε βεγγαλικά είναι σιγά το πράγμα!!! Και έριξες βεγγαλικά και κατι τρεχει γύφτικα !!!δεν ερχόμαστε ρε πάμε σε άλλο μαγαζί έτσι γιατί είμαστε περίεργοι

  • Και εμάς μας ενοχλεί η ορθογραφία σου, βλέπεις να κάνουμε καμία καταγγελία;
    Τι σε πειράζουν τα βεγγαλικά; Ομορφαίνουν τον ορίζοντα, όλοι στρέφουμε το βλέμμα μας όταν τα ακούμε.
    Κοίτα να χαίρεσαι με τη χαρά των υπολοίπων, αντί να ζητάς “να μπει ενα τέλος σε αυτο το πανηγύρι”…

  • Τι φταινε τα παιδακια και τα μωρα,αλλα και τα ζωα και τα πουλια μεσα στα αγρια μεσανυχτα να τα τρομαζουν μερικοι για να κανουν το εφε τους;Δεν μπορει η αστυνομια να μη γνωριζει ποιος εχει την ευθυνη;Κατι αλλο συμβαινει και ο κοσμος αγανακτει και φωναζει πως δεν υπαρχει κρατος.

    • Πιο κομπλεξικος /η πεθαίνεις!!! , σας πειράζουν τα βεγγαλικά , η μία τρύπα στο δρόμο , τα σκονισμένα κάγκελα στην πλατεία, ότι νάνε ,,, για τα αδέσποτα που γυρνάνε αγέλες εκεί τίποτα Ε?? Άι ρε θειτσα κάτσε στα αυγά σου

  • Καλησπέρα. Αν κάθε φορά που κάποιος έπαιρνε διαζύγιο κορναρε με τον ίδιο ζήλο που κορνάρει κάποιος όταν παντρεύεται τότε δεν θα μπορούσαμε να ησυχάσουμε ούτε δευτερόλεπτο.

  • Δεν μου φαίνεται παράξενο την επόμενη φορά να καταγγείλεις κάποιον που πέρδεται μέσα στα άγρια μεσάνυχτα στο μπαλκόνι του

    • Άμα πέρδεται τόσο δυνατά όσο ο κρότος των πυροτεχνημάτων, χωρίς όμως σπίθες και φλόγες, δεν αξίξει την ταλαιπωρία του εντέρου του!

  • Ο αέρας που αναπνέουμε σε ενοχλεί η να συνεχίσουμε να αναπνέουμε κανονικά;;; ορισμένοι δεν είστε καλά κ μιλάω σοβαρά!και γτ παρακαλώ δεν έκανες επώνυμη καταγγελία;!;!

  • Όλη η αγραμματοσύνη και η χωριατια που μας έχει φορτωθεί σ αυτήν την πόλη και ρίχνει το επίπεδο ζωής μας, στα σχόλια. Όσοι θεωρούν φυσιολογικό το να ρίχνουν πυροτεχνήματα κροτίδες κτλ και βρίζουν τον άνθρωπο που λέει το λογικό και αυτονόητο, να μαζεύτουν και να πάνε σε μια ερημιά σε ακατοίκητο πλανήτη όλοι μαζί να ρίχνουν βεγγαλικά μόνοι τους να δω για πόσον καιρό θα επιβιώσουν.
    Και επειδή οι περισσότεροι από αυτούς είναι τέρμα ηλίθιοι ας πούμε τα αυτονόητα:
    Είναι παράνομα
    Είναι επικίνδυνα
    Έχουν κοστίσει ανθρώπινες ζωές και ακρωτηριασμούς
    Έχουν κοστίσει σε ζωές ανυπεράσπιστων ζώων
    Μπορούν να προκαλέσουν εμφράγματα σε καρδιοπαθεις
    Τρόμο σε μωρά , σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , σε ανθρώπους με ευαισθησία στο νευρικό σύστημα και την ακοή, σε ζωα που δεν μας φταίνε σε τίποτα
    Και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί για μια εβδομάδα.
    Τέλος κάτι που που οι τουρκοκρατούμενοι χωριάτες δεν λένε να καταλάβουν: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΔΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡιΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι