kozan.gr: To ευχαριστώ, μετά από μικρή περιπέτεια με την υγεία του, από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου στο ΕΚΑΒ Κατερίνης καθώς και σε όλο το προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κατερίνης

23 Ιουνίου 2024
14:19

To ευχαριστώ, μετά από μικρή περιπέτεια με τη υγεία του, από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου στο ΕΚΑΒ Κατερίνης καθώς και σε όλο το προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κατερίνης. ‘Οπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Ένα λιποθυμικό επεισόδιο αρκεί για να σε κάνει να εκτιμήσεις ξανά τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν – γνωστούς και αγνώστους αλλά και τους ανθρώπους της αλυσίδας ζωής του εθνικού συστήματος υγείας μας. Όλους αυτούς που στέκονται από πάνω σου εκείνα τα πρώτα λεπτά που η ζωή σου κινδυνεύει, αυτούς που ανάβουνε έναν φάρο για να έρθουνε να σε προφτάσουν και αυτούς που σε υποδέχονται σε μια αίθουσα “ζωής” για να σου προσφέρουνε το ανθρωπίνως δυνατόν. Ένα ευχαριστώ λοιπόν στο ΕΚΑΒ Κατερίνης καθώς και σε όλο το προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κατερίνης. Πρωτίστως για την υποδοχή. Με ανθρωπιά και τον καλό λόγο στο στόμα. “Όλα θα πάνε καλά”. Και φαίνεται πως πήγαν. Και μια υπόσχεση, πέρα από την προφανή στους δικούς μου ανθρώπους πως θα αρχίσω να με προσέχω λιγάκι παραπάνω. Όσο περνάει από το χέρι μου θα κάνω το δικό μου ανθρωπίνως δυνατόν για να στηριχτεί αυτό το σύστημα υγείας μας. Για εκείνα τα λεπτά, τις ώρες ή ημέρες που ο άνθρωπος αισθάνεται ανήμπορος και ζητάει την προσοχή μας”.

 

4 σχόλια

  • Αγαπητέ φίλε,συνάδελφε Τάσο…
    “Κάλλιο το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν””
    Στην Ιατρική “τέχνη -επιστήμη” που διακονούμαι ,πρέπει ,να έχουμε κατα νούν ότι, και οι επαγγελματίες Υγείας ειμαστε “ανθρωποι”…ως εκ τούτου και εμείς είμαστε στο έλεος πάσης νοσήσεως!!
    Αρα …πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση..
    Εύχομαι (είμαι σίγουρος) ταχεία
    αποκατάσταση..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι