Π. Κουκουλόπουλος: “Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα”

23 Ιουνίου 2024
15:07
Το κυριακάτικο σχόλιο του πρωθυπουργού δείχνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει όσα μηνύματα κι αν πάρει. Μένοντας στα μείζονα θυμίζω βασικά σημεία της πρότασης του ΠΑΣΟΚ.
Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με ημίμετρα.
-Τα υπερέσοδα του ΦΠΑ επιβάλουν τη στοχευμένη μείωση του σε βασικά είδη διατροφής όπως γίνεται με επιτυχία στην Ισπανία.
-Το νέο ΕΚΑΣ, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και το ξεπάγωμα των τριετιών για τους νέους είναι οι επιλογές που ενισχύουν το εισόδημα.
Η κυβέρνηση προτιμά να καλύπτει την κερδοσκοπία κρατώντας την κοινωνία στην ομηρία των επιδομάτων. Όσο για τους αγρότες, αυτό που χρειάζονται είναι ηλεκτρικός χώρος ο οποίος είναι κλειστός γιατί τον κατέχουν λίγοι, οι εκλεκτοί της κυβέρνησης.
Καλή Κυριακή

6 σχόλια

  • Εσένα περιμένουμε να μας σωσεισ….οπωςτοτεπου ψηφιζες τα μνημονια ως υφυπουργος μαλιστα. Α και Παρη πες μας βρε τελικα με ποιον εισαι στο ΠΑΣΟΚ. Πολυ εξυπνα το παιζεις τοσα χρονια.

  • το κόμμα που καλλιεργεί σε νιοτροποια το δημόσιο δικό μου και κάνω ότι θέλω τρώω ό,τι γουστάρω (μίζα) αλήστου μνήμης εποχή,!!

  • Έχεις κουράσει. Ούτε όταν είχες την δυνατότητα έκανες τίποτα, το αντίθετο, ουτε και τώρα θα κάνεις. Οπότε φτάνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι