Τεντόγλου: Δεν ήταν καλή μέρα, δεν ευχαριστήθηκα και πολύ τον αγώνα

23 Ιουνίου 2024
23:24
Κανένα σχόλιο

Εκατοντάδες θαυμαστές του Μίλτου Τεντόγλου περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί με τον κορυφαίο άλτη του μήκους! Και δεν απογοητεύτηκαν… Πήραν όλοι αυτό που ήθελαν!

“Έχω ένα νόμο! Αν υπογράψω ένα αυτόγραφο πρέπει να το κάνω σε όλα τα παιδιά που περιμένουν. Ή κανένα ή σε όλους!”, είπε αμέσως μετά τη νίκη του στο Piraeus Street Long Jump και το πέρασμα από τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

“Ήταν περίεργος αγώνας. Δεν τον ευχαριστήθηκα και πολύ. Εγώ δυσκολεύομαι πάντα σε αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους. Οι street αγωνες είναι οι πιο δύσκολοι από όλους!“, τόνισε ο Τεντόγλου για το αγωνιστικό μέρος και συνέχισε: “Ήθελα μια επίδοση κοντά στα 8,20 μέτρα. Με ένα ρεκόρ αγώνων βασικά θα ήμουν ευχαριστημένος στα 8,24 μέτρα. Δε βγήκε! Μετά το τέταρτο άλμα που γλίστρησα δεν μπορούσα μετά να κάνω άλλο άλμα. Δεν ήταν καλή μέρα σήμερα“.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο εύκολο είναι να διατηρείται στην κορυφή, απάντησε: “Είναι δύσκολο να παραμένεις πρώτος. Είναι πιο δύσκολο να μείνεις πρώτος παρά να γίνεις πρώτος. Το να φτάσεις στην κορυφή είναι πιο εύκολο από το να κρατηθείς σε αυτή. Συνεχίζουμε… Πανελλήνιο πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα!“.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι