kozan.gr: Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην summer fancy food show της Νέας Υόρκης

23 Ιουνίου 2024
23:13

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην summer fancy food show της Νέας Υόρκης. Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Ν. Λυσσαρίδης: “Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω απο 2.500 επιχειρήσεις απο όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε εξαγωγική κουλτούρα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας”.

2 σχόλια

  • Ωραια η πρωτοβουλία. Αλλά δεν είδα να υπάρξει κάποια πρόσκληση στις επιχειρήσεις ιδίως σε αυτές που έχουν ήδη παρουσία στις ΗΠΑ. Παράδειγμα, ο laurens hartman και το κτήμα Καρανικα απο το Αμυνταιο που εξαγει σημαντικες ποσότητες εκεί.

  • Αγαπητε φιλε εδω και πολυ καιρο εγινε προσκληση οποια επιχειρηση ηθελε να συμμετασχει υπο την ομπρελα της περιφερειας,το κανε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι