kozan.gr: Kαι δεύτερη κόντρα μεταξύ Κοκκαλιάρη & Κουζιάκη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 26/6, αυτή τη φορά για τα χρέη του Βιοτεχνικού Πάρκου Κλάδου Ξύλου Κοζάνης (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2024
23:17

 

Στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 26/6, μετά από ερώτηση της Τάνιας Βεντούλη (Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις), συζητήθηκε το θέμα των έργων υποδομής του Βιοτεχνικού Πάρκου Κλάδου Ξύλου. Την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Αρνίδης. Οι απαντήσεις αυτές δεν ικανοποίησαν την πλευρά της Δημοτικής Κίνησης που επέμεινε στο θέμα με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης και να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης.

 

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως απερχόμενος Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Πάρκου Κλάδου Ξύλου Κοζάνης Δημήτρης Παφύλης ανέφερε πως το χρέος στο νερό ειναι 61.000 (δημιουργήθηκε την περίοδο που βρίσκονταν εκεί οι Ρομά) και υπάρχει και μια μικρή ακόμη οφειλή προς το λογιστικό γραφείο που παρέχει υπηρεσίες στο ΒΙΟΠΑ Α.Ε.

 

7 σχόλια

  • Πλακώνονται για τις οφειλές προς την ΔΕΥΑΚ, της οποίας το νομικό πρόσωπο είναι ΑΕ και έχει ως κύριο αντικείμενο των γενικών συνελεύσεων, τον επαναπροσδιορισμό των μισθών, αυτών που την στελεχώνουν και δεν ξέρουν να γράψουν σωστά, ούτε το όνομά τους. Βγήκε τώρα και ο πολιτικος πουθενας ο Κουζιάκης να το παίξει αντιπολίτευση της πλάκας.

    • Τους Ρομα στο ΒΙΟΠΑ τους μετακίνησε η λαμπρή δημοτική αρχή του κ.Κουζιάκη και ο πρώην δήμαρχος της παράταξης,ο κ.Ιωαννίδης
      Το αποτέλεσμα ήταν γνωστό.
      Οι…ευπαθείς αποκαλούσαν όπου έβρισκαν χωρίς τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής.
      Πέρασαν τουλάχιστον 4 χρόνια(και χειμώνες) με τα αυτοσχέδια τσαντάκια τους σε έναν χώρο που θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να στεγάσει τους υπερενεργητικούς υπαλλήλους της ΔΕΥΑΚ ΤΖΑΜΠΑ.
      Με άπλετο πάρκινγκ και ασφαλή πρόσβαση χωρίς θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών έξω από το τωρινό κτήριο και πλήθος οδικώς ατυχημάτων.
      Μια ζωή άχρηστοι.
      Ο “τόπος να ζεις” ειδικά είχε πολλά λαμπρά φυντάνια τις ανοησίες των οποίων πληρώνουμε τώρα.
      Για την ιστορία,ούτε η παράταξη Μαλούτα(πιο ρελαντί πεθαίνεις) έκανε κάτι πρακτικό για τον τόπο.
      Κοζάνη.
      Περήφανα μέσα στις 100 πιο ηλίθιες πόλεις του πλανήτη.

    • Εσύ που είσαι πολιτικός ινστρουκτορας τι έχεις κάνει ρε μπαγλαμά. Τουλάχιστον ο Κουζιακης κάνει αντιπολίτευση και την κάνει καλά και μπράβο του. Είδες το βίντεο ή διάβασες μόνο το κείμενο γιατί δεν ξέρεις πως δουλεύει. Τρολακι παπαγαλάκι.

      • Πολύ καλά τα λέει ο φίλος στο πρώτο σχόλιο και λίγα σας λέει…οικολόγοι απ’ τα λιντλ.. ειδικά το “Ο “τόπος να ζεις” ειδικά είχε πολλά λαμπρά φυντάνια τις ανοησίες των οποίων πληρώνουμε τώρα.
        Για την ιστορία,ούτε η παράταξη Μαλούτα(πιο ρελαντί πεθαίνεις) έκανε κάτι πρακτικό για τον τόπο.
        Κοζάνη.
        Περήφανα μέσα στις 100 πιο ηλίθιες πόλεις του πλανήτη.” είναι η σκριβεστατη περιγραφή όλης της παθογένειας της πόλης μετά την ισοπέδωση της από τις δύο τελευταίες τετραετίες….ο δικός σας έκοψε ο άλλος έτριβε τα χέρια του και έραβε…γιατί πιστεύεις ότι δεν ξαναβγηκατε; Επειδή είστε σε άλλο λεβελ και οι δημότες πολύ πρωτόγονοι ακόμα για να σας καταλάβουν;;; Άιντε σπίτι σας, αρκετά διαλυσατε.

        • Διαβάζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που στηρίχθηκε από τη ΝΔ κάνει θελήματα 45.000 ευρώ σε διανεμητές φυλλαδίων του ΠΑΣΟΚ? Θα τρελαθούμε εντελώς.

  • το πολιτικο προσωπικο,που διαχειριζεται,αλλα και αντιπολιτευεται,τον Δημο κοζανης,ειναι λειτουργικα…αναλφαβητο….ειναι να γελας….

    • ΔΛΔ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ? ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΚΑΛΙΑΡΗΣ ΤΟ ΒΙΟΠΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.