kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Σπάρτακος Υποκρισίας

27 Ιουνίου 2024
15:26

 

Θυμήθηκαν στον “Σπάρτακο” να βγάλουν “αγωνιστική” ανακοίνωση (δείτε εδώ) για το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στην περιοχή λόγω των γεγονότων της απολιγνιτοποίησης καλώντας τους πάντες να ορθώσουν το ανάστημά τους γιατί ανησυχούν ότι η περιοχή θα οδηγηθεί σε ερημοποίηση κι αφανισμό . Νωρίς το θυμήθηκαν, συγχαρητήρια! Όταν κάποιοι εξέφραζαν τις ανησυχίες τους για διάφορα ζητήματα κάποιοι άλλοι πετούσαν “χαρταετό” ή κρατούσαν στάση αναμονής ή ήταν χαλαροί στις αντιδράσεις τους (αφού τα προβλήματά τους τα έχουν λύσει) ή ακόμη και σφύριζαν αδιάφορα. Μάλιστα κάποιοι, εκ των βουλευτών της περιοχής, “τσίμπησαν” με την ανακοίνωση του Σωματείου κι έσπευσαν να τη μεταφέρουν ως “κραυγή αγωνίας” (εδώ γελάμε) και στη Βουλή, λες και τόσο καιρό δε τους δόθηκαν ευκαιρίες να αναδείξουν αυτά τα ζητήματα και να τα έχουν διαρκώς στην “πρώτη γραμμή”. Καλά είναι όλα αυτά τα επικοινωνιακά τερτίπια αλλά πλέον δεν “πουλάνε” κι ασφαλώς δε μπορούν να μένουν ασχολίαστα. Αν στην ανακοίνωση εξαιρέσουμε  τα αναπάντητα ζητήματα της “Πτολεμαίδας V” και το αβέβαιο μέλλον της.  όλα τα τα υπόλοιπα, περί του τι θα γίνει στην περιοχή, είναι ξεκάθαρα ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και τίποτε άλλο.

Η Χύτρα

 

8 σχόλια

  • ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ 5000 EYRO ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ

  • Οι ανθρωποι που ποτε δεν ενδιαφερθηκαν για κοινωνικα θεματα,αλλα μονο για την τσεπη τους.Οσο για τις δηθεν ανησυχιες τους τους λεμε πως η γη γυριζει.Οποιος εχει ορεξη για εργασια μπορει να βρει.

  • Είναι η μοναδική ανακοίνωση που έχει υπογραφές προέδρου γραμματέα οι υπόλοιπες ήταν γραφείο τύπου.

  • Ακουσα το πρωί στην tv η Πτολεμαΐδα 5 άκουσον άκουσον, ασύμφορη με φυσικό αέριο.
    Τι να πει ο Μυτιληναίος, ζημιώθηκε τόσα χρόνια ο καημένος.

  • Ας κάνουν μια βόλτα στην αγορά να δουν το χάλι που επικρατεί. Με προγράμματα έως 29 ετών προσπαθούν να καλύψουν θέσεις εργασίας. Και μετά το τίποτα!

  • Να θυμίσουμε ακόμα και τα δικαστήρια που ακόμα σέρνουν για τα γεγονότα του εργατικού κέντρου Κοζάνης, την στήριξη που είχαν από την πολιτεία (αστυνομία, δικηγόρους κτλ κτλ) μέχρι να πετύχουν την ανατολή πλειοψηφία και στα εργατικά κέντρα.
    Οσο για τους πολιτικάντιδες που τάχα ενδιαφέρονται δεν ξεχνάμε τα πολλά άρθρα για στρατηγικούς επενδυτές, για την πράσινη ανάπτυξη, για τα χρυσά αυγά και όλες αυτές τις ψεύτικες υποσχέσεις.

  • Άνοιξαν κανά δυό τρια καταστήματα χάρη στα προγράμματα επιδότησης, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει σάλιο στην αγορά!

  • Όταν ψηφίζουμε βουλευτές των οποίων οι οικογένειες δεν ζούνε στην περιοχή καλά να πάθουμε.

    Για την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και το “έργο” της, τι να πει κανείς. Οι προτεραιότητες της εξαντλούνταν σε θέματα της εκκλησίας και μόνο.

    Αλίμονο σε εμάς που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας εδώ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι