Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Αιανής και του Δήμου Κοζάνης στην όμορφη πόλη Αλέξινατς Σερβίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας του Δήμου Aleksina

29 Ιουνίου 2024
19:00
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Αιανής και του Δήμου Κοζάνης στην όμορφη πόλη Αλέξινατς Σερβίας, στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας του Δήμου Aleksinac.
Εδώ και δύο πλέον δεκαετίες Αιανή και Αλέξινατς έχουν “αδελφοποιηθεί” ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις.
Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού και Τέχνης της πόλης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον Δήμαρχο του Αλέξινατς Dalibor Radičević, διευθυντές δημοσίων εταιρειών και ιδρυμάτων καθώς και αντίστοιχες αντιπροσωπείες από άλλες χώρες.
Εκεί η αντιπροσωπεία του Δήμου Κοζάνης συναντήθηκε και με τη νέα Δήμαρχο της Χισάριας Βουλγαρίας κ. Ίβα Βάλτσεβα καθώς η Αιανή με τη Χισάρια είναι από το 1998 αδελφές πόλεις.
Από την Αιανή και τον Δήμο Κοζάνης συμμετείχαν ο πρόεδρος της Αιανής Αστέριος Βαβλιάρας, ο Ζήσης Στημονιάρης αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αιανής & Ελίμειας και ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι