kozan.gr: Στα δικαστήρια οδηγούνται Κασαπίδης – Σαββόπουλος;;;; Ο πρώην Περιφερειάρχης ζήτησε από τον Δ. Σαββόπουλο να ανακαλέσει την αναφορά “φωτιά”, σε προηγούμενη συνεδρίαση, ότι ο Γ. Κασαπίδης σαν Περιφερειάρχης πίεσε υπηρεσιακούς παράγοντες να υπογράψουν κάποια χαρτιά – Για ψέματα και συκοφαντίες έκανε λόγο ο Γ. Κασαπίδης – Σήκωσε το “γάντι” ο Δ. Σαββόπουλος διευκρινίζοντας ότι αναφερόταν σε πολιτική πίεση, λέγοντάς του “ας πάμε στις αίθουσες να δούμε ποιος λέει ψέματα” (Βίντεο)

1 Ιουλίου 2024
22:43

 

Στα δικαστήρια οδηγούνται Κασαπίδης – Σαββόπουλος;;;; Ο πρώην Περιφερειάρχης, στη σημερινή (1/7) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ζήτησε από τον Δ. Σαββόπουλο να ανακαλέσει την αναφορά του “φωτιά”, σε προηγούμενη συνεδρίαση, ότι ο Γ. Κασαπίδης σαν Περιφερειάρχης πίεσε υπηρεσιακούς παράγοντες να υπογράψουν κάποια χαρτιά, διαφορετικά του ζήτησε να κατονομάσει σε ποιους υπαλλήλους αναφέρεται αλλιώς επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός τους, υπονοώντας ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του. Για ψέματα και συκοφαντίες έκανε λόγο ο Γ. Κασαπίδης. Σήκωσε το “γάντι” ο Δ. Σαββόπουλος διευκρινίζοντας ότι αναφερόταν σε πολιτική πίεση, λέγοντάς του “ας πάμε στις αίθουσες να δούμε ποιος λέει ψέματα”.

 

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στην προηγούμενη συνεδρίαση

 

kozan.gr: «Χοντρή» κόντρα Σαββόπουλου – Κασαπίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Η αναφορά “φωτιά” του Δ. Σαββόπουλου ότι ο Γ. Κασαπίδης σαν Περιφερειάρχης πίεσε υπηρεσιακούς παράγοντεςνα υπογράψουν κάποια χαρτιά – Να κατονομάσει αυτούς τους παράγοντες, διαφορετικά να ανακαλέσει ζήτησε ο πρώην Περιφερειάρχης (Βίντεο)

27 σχόλια

  • Κασαπιδης εμπαθής και εμμονικός ακόμα τον ενοχλεί η ήττα στις εκλογές αφού ακόμα και όσα εταξαν δεν κατάφεραν να τους σώσουν.
    Του τα είπε και ο Αμανατίδης στο τέλος αλλά δεν λέει να καταλάβει

  • Θα μπουν τώρα οι αυλικοί κασαπιδης να τον αποθεώσουν και να κατηγορήσουν τον Σαββόπουλο.
    Τι πιο σύνηθες

    • Περάστε από την ΠΕ Καστοριάς. Ο αλαζόνας, εγωπάθεια Σαββόπουλος δίνει μεροκάματο εμπαθειας. Τέτοια ανάπτυξη η Καστοριά….. με τον Σαββόπουλο δεν έχει γνωρίσει Άλκη Π Ε Καληνύχτα ιθαγενείς….

      • Ρε αυλικε του κασαπιδη δεν πείθεις,ο πιο ανθρώπινος και που είναι όπως πριν από 30 χρόνια μόνο ο Σαββόπουλος, όσο και να τον πολεμάτε ορισμένοι ευτυχώς λίγοι εμείς οι άνθρωποι πού τον γνωρίζουμε είμαστε μαζί του,μην μασάς Τάκη συνέχισε τον καθημερινό αγώνα σού για την Καστοριά.

  • Ντροπή και στους δυο αλλα απορώ ρε παιδι μου για το εξής : ωραια ο Κασαπίδης έχασε και ο Σαββόπουλος επιβίωσε μέσω Αμανατίδη. Δεν του φτάνει δηλαδή ;; Δεν νιώθει νικητής να δείξει ανωτερότητα ;;; Τι μένος ειναι αυτο ;; Τι γίνεται ρε παιδιά τι άνθρωποι ειναι αυτοι ;;
    Απορήστε τωρα γιατί δεν πάμε μπροστά έλεος δηλαδή

  • Αρε Κασαπιδη ποσο πονο σου εδωσε ο Σαββοπουλος και οι 7 χιλιαδες ψηφοι που πηρε….. Σου εδωσε μαθημα για ολους τους Δυτικομακεδονες

  • Αφού ο κύριος Σαββόπουλος ήταν μαζί με τον κύριο κασαπιδη όταν ήταν περιφερειάρχης 2019-2023 τι μαλώνουν τώρα ότι να ναι γίνεται εκεί 🤣

  • Σαββόπουλε ηρέμησε . Όλα αυτά έπρεπε να τα καταγγείλεις όταν ήσουν Περιφερειακός Σύμβουλος. Δηλαδή γιατί τα δεχόσουν αυτά όταν ήσουν αντιπεριφερειάρχης; Τώρα το θυμήθηκες ;;;

  • οταν σε ειχε αντιπεριφερειαρχη καστοριας ο κασαπιδης ηταν καλος και μολις σε εβγαλε εγινε κακος;και γιατι ολα αυτα δεν τα ελεγες και ως απλως περιφερειακος συμβουλος και τα λες τωρα;ουδεν ασφαλεστερος εχθρος εκ του αχαριστου ευεργετηθεντος,τα ιδια θα κανετε και στον αμανατιδη αν τολμησει και σας βγαλει απο τις καρεκλες σας

  • Ο αλαθητοσ επι 20ετιας κασαπιδης ηττηθηκε τον Οκτωβριο του 23. Απο τοτε αποδεικνύει το ποιος ειναι πραγματικα. Το χουνερι βεβαια που του εκανε ο Σαββοπουλος που τον παρατησε.και τον συνετριψε στην Καστοριά τον κανει να μην μπορει να ισορροπήσει πολιτικά.

    • Η Καστοριά σβήνει και όλα τα χρόνια είχε θέσεις εξουσίας ο Σαββόπουλος. Τι έκανε ;;; Τίποτε. Πάντα έφταιγαν οι άλλοι. Δώστε του διπλάσιες ψήφους την άλλη φορά…

  • Είχε πει ότι να εμφανιστούν αργά ή γρήγορα οι αυλικοί.
    Μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν, στις εκλογές έριχναν λάσπη.
    Τους απάντησε ο κόσμος

  • Είναι απορίας άξιο γιατί κατεβαίνουν και άλλοι υποψήφιοι στην Π.Ε Καστοριάς από τη στιγμή που δεν χρειάζονται?

  • Ο Κασαπίδης κανέναν υπάλληλο δεν πίεσε. Κρίμα Σαββόπουλο που σε θεωρούσα ότι είσαι άνθρωπος για να σε σέβομαι. Απεναντίας τώρα με τον υπάλληλο που εκτοπιστηκε από θέση προϊστάμενου ενώ την δικαιούνταν τι έχεις να μας πεις; Σωστά έχασε τη θέση; Πηγές απέναντι στον Κασαπιδη που σε είχε αντιπεριφερειάρχη και όλοι εσείς για την καρεκλιτσα σας. Ο Αμανατίδης σας τακτοποιήσε όλους. Καλά να περνάτε όλα τα χρόνια γιατί μόνο εσείς δικαιούστε τη καρέκλα.

    • Άσε βρε αυλικε που είχες και σε εκτίμηση τον Σαββόπουλο.
      Λες και οι Καστοριανοί δεν ξέρουμε τι πόλεμο του κάνατε και τι του ταξατε

    • Άσε ρε 9:36 πού θέλεις να σε πιστέψουμε,αν τολμάς γράψε όνομα που παφθηκε από προϊστάμενος, λάσπη καί εσύ όπως ο κασαπιδης, ακόμα να καταλάβετε πόσο αγαπάει ο κόσμος τον Σαββόπουλο,7000 ψήφους του δώσαμε γιατί τους αξίζει καί ορισμένοι νομίζετε ότι τον πολεμάτε, έχετε γέλιο.

  • Πολύ καλά του τα χωσες του Σαββόπουλου. Άργησες κιόλας. Καβάλησαν το καλάμι γιατί βγήκαν. χωρίς πολιτικό ήθος ρίχνεις αυτόν που σου έκανε καλό. Σιγά τι γίνατε. Εκτός αν η γη κινείται μόνο με σας. Μέχρι τώρα τα έργα του Κασαπιδη δουλεύετε. Όχι μόνο δεν πίεσε κανέναν μα κανέναν απεναντίας δεν ανακατεύτηκε. Εσείς διώχνετε τους υπαλλήλους από τις υπηρεσίες τους. Αλαζόνες. Εσείς με το που βγήκατε έτρεξε ο Αμανατίδης στην Καστοριά για την Πρόεδρο ου Περιφερειακού Σ.

    • Καβαλημενο καλάμι είχε ο κασαπιδης που είχε υπερσυγκεντρωσει όλες τις αρμοδιότητες πάνω του
      Ο Κασαπιδης και ο Πάπας έχουν το αλάθητο

  • Ο κύριος Κασαπιδης ουδεποτε πίεσε υπάλληλο
    για υπογραφές κυριε Σαββοπουλε. Η παράταξή σας το μόνο που έχει καταφέρει έως σήμερα είναι να διχάσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

  • Αμανατίδης, Μαυροματίδης και οι δυσαρεστημένοι ανακάτεψαν όλον τον κόσμο για την μεγάλη επιτυχία. Δεν άξιζε τόσος πανηγυρισμός με νταούλια και χορούς γιατί η Κοζάνη ίδια θα μείνει. Οι δυσαρεστημένοι ικανοποιήθηκαν και ο Αμανατίδης δεν έμεινε στο περιθώριο. Όλα τα άλλα παραμύθια. Αλλά βγάλατε μπόλικη την κακία σας στο πρόσωπο του Κασαπίδη μη συνεχίζετε.

  • Δύο γαιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα. Ανύπαρκτος ο μεν και ο δε.θα φροντίσει το κόμμα να τους επαναφέρει στην τάξη

  • Αυτό πού ακόμα καί τώρα πού σας ξέσκισε ο Σαββόπουλος στις εκλογές γιατί τον αγαπάει ο κόσμος καί εσείς ορισμένοι νομίζετε ότι τον πολεμάτε γράφοντας χαζομάρες να το κοιτάξετε,ο κασαπιδης νόμιζε ότι είναι ανίκητος, άκουσε φαντάσματα του παρελθόντος καί έκανε σαν μονάρχης ότι ήθελε, τού φύγανε οι μισοί σύμβουλοι αλλά εσείς τα βάζετε με τον Σαββόπουλο,ρε ξυπνάτε,τον θέλει ο κόσμος λόγω ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι