Έναρξη του νέου Ιδιωτικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην πόλη της Κοζάνης

2 Ιουλίου 2024
10:26
Κανένα σχόλιο

Το Ιδιωτικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών GoΚΕΠ ιδρύθηκε με σκοπό την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων των πολιτών, που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς.

Αυτό το πετυχαίνουμε  με  δύο τρόπους:

α)είτε με την φυσική μας παρουσία στις δημόσιες υπηρεσίες ,

β)είτε μέσω των ηλεκτρονικών πλατφορμών που έχουν δημιουργηθεί από το κράτος.

Έχουμε ως στόχο να σας απαλλάξουμε από την γραφειοκρατία και το χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Σας διευκολύνουμε σε απόλυτο βαθμό να λύσετε οποιοδήποτε θέμα σας προκύψει σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνουμε κάθε υπόθεση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

Με μία απλή ανάθεση μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την διεκπεραίωση κάθε γραφειοκρατικής εργασίας που μπορεί να σας προκύψει. Δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία, υπουργεία, Ειρηνοδικείο, Πρωτοδικείο, Εφορίες, Δήμοι, Πρεσβείες κ.α είναι μερικοί από τους χώρους δράσης της εταιρείας μας.

Επειδή δεν μας αρέσει να μένουμε στάσιμοι και η εξέλιξη στον τομέα των υπηρεσιών αποτελεί  βασικό γνώμονα της λειτουργίας του γραφείου μας, έχουμε δημιουργήσει μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, πολ. μηχανικοί κ.α) και πλέον δεν περιοριζόμαστε μόνο στην διεκπεραίωση υποθέσεων σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, αλλά προσφέρουμε λύσεις μέσω των συνεργατών μας, σε κάθε ζήτημα που μπορεί να σας προκύψει και αφορά τους παραπάνω κλάδους.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναφέρετε την εργασία που θέλετε να διεκπεραιώσουμε για εσάς.

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε υπόθεσή σας, με απόλυτη εχεμύθεια , στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Ενδεικτικές υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε σε εμάς :

  • Διεκπεραίωση Ιδιωτικών Υποθέσεων Πολίτων
  • Μητρώο ΑΣΕΠ – Αιτήσεις Προκηρύξεων
  • Διαχείριση Πολυκατοικιών – Έκδοση Κοινοχρήστων
  • Πιστοποιητικά – Μεταβιβάσεις Οχημάτων
  • Διεκπεραίωση Υποθέσεων Ελλήνων Εξωτερικού – Επικυρώσεις
  • Φορολογικές Δηλώσεις Ιδιωτών
  • Εξόφληση Λογαριασμών (Τηλεθέρμανσης, Ρεύματος, Τηλεφωνίας & Internet)
  • Αιτήσεις Για Προγράμματα Επιδοτήσεων
  • Αιτήσεις Επιδομάτων (A21, Μητρότητας, Ενοικίου, ΟΠΕΚΑ )
  • Υποθέσεις Δ.Ο.Υ, Δ.ΥΠ.Α ,Ε.Φ.Κ.Α , Δήμων
  • Υπεύθυνες Δηλώσεις – Εξουσιοδοτήσεις

Καθημερινά εμπλουτίζουμε ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 24611  81481

Email: [email protected]

Website: www.gokep.gr

Διεύθυνση: Φον Κοζάνη 39, Κοζάνη 50131

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι