Πρόσκληση σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Πλαστική Σακούλα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και τον Δήμο Εορδαίας στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας

2 Ιουλίου 2024
10:28

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Πλαστική Σακούλα, η ΔΙΑΔΥΜΑ και ο Δήμος Εορδαίας σας προσκαλούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 10:00 στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας σε μια ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για την ανάγκη μείωσης της χρήσης πλαστικών σακουλών και την προστασία του περιβάλλοντος. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει διανομή επαναχρησιμοποιούμενων τσαντών ως ένα συμβολικό δώρο για όλους τους συμμετέχοντες, ενισχύοντας έτσι το μήνυμα για την ανάγκη μείωσης της πλαστικής χρήσης.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για να γιορτάσουμε τη Ημέρα Χωρίς Πλαστική Σακούλα και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς ένα βιώσιμο μέλλον!

Σας περιμένουμε!


Ακολουθήστε τη ΔΙΑΔΥΜΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι:

2 σχόλια

  • Φτάνει πια
    Μας κουρασατε με ολη αυτή την στρατηγική σας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον.
    Στο τέλος οι κάδοι θα είναι περισσότεροι από τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας

  • Να πάρουμε τα κουβαδάκια μας να έρθουμε για παιχνίδι; Τίποτα άλλο δεν γίνεται στην Πτολεμαΐδα. Ανυπαρξία στο μέγιστο. Χαράμι ακόμα 5 χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι