kozan.gr: Κραυγή αγωνίας των γιατρών της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης για τις ελλείψεις προσωπικού – “H λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου είναι πέραν του οριακού σημείου και καμία προσπάθεια για επάνδρωσή δεν γίνεται”, αναφέρουν

2 Ιουλίου 2024
11:03

 

Ένα ακόμη σημαντικό θέμα, αποκαλύπτει το kozan.gr, αυτή τη φορά από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης  και την κραυγή αγωνίας των γιατρών της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης για τις ελλείψεις προσωπικού. Διαβάστε τι αναφέρουν:

 

7 σχόλια

  • Και να προκηρυχτουν θεσεις γιατρων παλι δεν θα ερθουν γιατι ο μισθος των ιατρων ειναι ελαχιστος.Αν η κυβερνση αυξησει τους μισθους πεινας τοτε και μονο τοτε θα καλυφθουν οι θεσεις.Τωρα αν προκηρυξει. και 100 θεσεις ιατρων για το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ κανεις δεν θα ερθει και η δικαιολογια του Γεωργιαδη ειναι η παγια εμεις προκηρυσουμε θεσεις αλλα δεν τις δηλωνουν.Η προταση ειναι μια.:αυξηση στους μισθους των γιατρων και λυνεται το προβλημα της στελεχωσης μια για παντα.

    • Αν δεν αυξηθούν οι μισθοί τα ίδια θα συνεχίσουν σε όλη την χώρα, δεν είναι το πρόβλημα μόνο στην Κοζάνη

  • Μπράβο σου kozan.gr !!!!!Αν δεν κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών…..Στις επόμενες η αποχή θα πάει στο 80% η θα γίνει της Ιταλογαλιας!!!!!!

  • Κοζαν καλά κάνεις και αναδεικνύεις τόσο φλέγοντα ζητήματα. Προχθες εξω από το γραφείου του χειρούργου κυρίου Πατέρα ( ενός αξιόλογου επιστήμονα και ανθρώπου) περίμεναν 30 άτομα.
    Μόνο ο υπουργός υγείας πιστεύει οτι όλα κυλούν υπέροχα.

  • Φυσικά οι βολευτές της περιοχής σφυρίζουν αδιάφορα, αφού είναι εκπρόσωποι του κόμματος κι όχι του λαού της περιοχής. Κι αν πάθουν κάτι οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους, αμέσως θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Οι ίδιοι να ζήσουν κι όλοι οι υπόλοιποι αναλώσιμοι. Μήπως να τους πάρουμε -επιτέλους- με τις πέτρες, μπας κι αποκτήσουμε δικαίωμα στη ζωή;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι