Πτολεμαΐδα: Λειτουργία Σταθμού Τηλεϊατρικής Ιατρού Συμβούλου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

2 Ιουλίου 2024
11:16
Κανένα σχόλιο

Ένας από τους επτά (7) μεγάλους Σταθμούς Τηλεϊατρικής Ιατρού Συμβούλου (ΣΤΙΣ) πανελλαδικά πρόκειται να λειτουργήσει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και οι σχετικές εργασίες για την εγκατάσταση του έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι βασικοί στόχοι του Σταθμού συνοψίζονται : στην ισότιμη πρόσβαση των κατοίκων σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χωρίς τους φραγμούς που θέτουν οι γεωγραφικοί περιορισμοί, στη  συνεχή  εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στην  εξοικονόμηση πόρων για το ελληνικό δημόσιο από τον περιορισμό άσκοπων διακομιδών και άσκοπων μετακινήσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στη  δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους,  προβολή της χώρας, και  στην  βελτίωση των δεικτών υγείας των κατοίκων στις περιοχές όπου εγκαθίστανται οι Σταθμοί Τηλεϊατρικής  Ιατρού Συμβούλου.

Στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια θα δημιουργηθούν δύο σταθμοί, ό ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης « Γ. Παπανικολάου» και ο δεύτερος στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι