Γ. Ζεμπιλιάδου: “Εσκεμμένη παραπληροφόρηση και «αλλεργία» στον έλεγχο από τον Αντιπεριφερειάρχη. Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής Αναστάσιο Φούντογλου “

4 Ιουλίου 2024
21:29

 

Σε απάντηση Δελτίου Τύπου, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Συνοχής, σχετικά με ανάρτηση μας, (διαβάστε σχετικό σχόλιο – δημοσίευμα εδώ: https://kozan.gr/archives/563180 ), για το θέμα κάποιων “φωτογραφικών” όρων στη διακήρυξη της πράξης «Αναβάθμιση και Διεύρυνση των Κοινωνικών και Προνοιακών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», έχουμε να πούμε ότι, η παραδοχή των εσφαλμένων ενεργειών πρέπει να συνοδεύεται από ψυχραιμία.

Είναι θεμιτό να αντιλαμβάνεσαι, έστω και εκ των υστέρων, αυτό που σου επισημαίνουν οι άλλοι ως προβληματικό και να προχωράς στις απαραίτητες διορθώσεις, διότι διαπιστώνεις το ορθό των παρατηρήσεων που σου κάνουν.

Το να το πράττεις όμως, με τρόπο επικριτικό προς αυτούς που σε διορθώνουν, συνιστά έλλειψη ψυχραιμίας και πρόκληση.

«Το διορθώσαμε από πριν αλλά …δεν σας το είπαμε» σίγουρα δεν είναι σοβαρή απάντηση από έναν Αντιπεριφερειάρχη.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο εν λόγω «φωτογραφικός όρος», ήταν ενσωματωμένος στο σώμα της Διακήρυξης που ήρθε προς ψήφιση και ως γνωστόν το Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίζει τη Διακήρυξη, δεν ψηφίζει «σημειώσεις».

Μετά από την έντονη παρέμβαση μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης επιστράτευσε υπηρεσιακό παράγοντα, που επιχειρηματολόγησε για τη Διακήρυξη ως έχει, μη κάνοντας δεκτή, την εισήγηση μας για την αλλαγή του εν λόγω όρου.

Και ενώ δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας για αλλαγή του συγκεκριμένου όρου κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη συνέχεια στην Περιφερειακή Επιτροπή ο όρος άλλαξε κάτι που επικροτήσαμε με την ανάρτηση μας.

Την προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχειρείται, για το αν καταλάβαμε ή όχι το περιεχόμενο της Διακήρυξης, δεν θα την ακολουθήσουμε.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι αστείο κάποιοι να υποστηρίζουν, ότι με τις παρεμβάσεις μου αναζητώ πολιτικά οφέλη.

Το ρόλο μου επιτελώ πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πολίτες.

Αν αυτή τη στάση μου κάποιοι την αξιολογούν ως συμπεριφορά «ελεγκτή», τότε μάλλον δεν αντιλαμβάνονται, ούτε το θεσμικό ρόλο της Αντιπολίτευσης, ούτε το ρόλο τους, ούτε την ευθύνη που έχουν απέναντι στους πολίτες.

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

 

 

13 σχόλια

  • Βαριέμαιι Βαριέμαι Βαριέμαιιιιι….Γεωργια που εργάζεστε? Γεωργια την ΔΕΠΕΠΟΚ την θυμάστε η να ρωτησουμε τον μεγα ΠΑΡΗ

  • Α ρε το πήγανε και ψηφίσανε οι σοφοί δυτικομακεδονες παλι….βγαλανε Αμανατίδη δηλαδή μια βαρετή συνέχεια του Κασαπίδη.

    Γεωργία μου όμως και εσείς δεν βάλατε πόρους στον αγώνα να σας πιπιλάνε κάποια κανάλια κάποιοι δημοσιογραφοι και ξενοδόχοι. Η τοπική δηλαδή «μπατηρημενη» πνευματικά νομενκλατουρα

    Εμ θέλει πόρους το παιχνίδι

  • Αχ καημένε μου μη γίνεσαι ρεζίλι. Μόνο βολεμένα δεν είναι τα παιδιά της ψευδολογε. Την Γεωργία δεν μπορείτε να την ακουμπήσετε πουθενά γιαυτό δε μασάει. Γελοιοποιείστε και χάσατε την ψυχραιμία σας! Γεωργία τους χάλασες τη δουλειά ! Μπράβο!

  • Μικροπρέπεια στα γνωστά όρια αλητείας τέτοια σχόλια . Δεν έχουμε δει βέβαια και άλλο επίπεδο απο κατι τέτοιους

  • Επειδή ρωτάς “καλοπροαίρετα” ο γιος της ως πολιτικός μηχανικός “διορίστηκε” για δουλειά στην Φιλανδία!!!!

  • Η εύκολη οδός όταν τους ζορίσεις, είναι η αντεπίθεση με αοριστολογια και “φθηνα”επιχειρηματα.Η Γεωργια ότι λέει το αποδεικνύει, έχει τα ένσημα της τόσο σε επενδυτικά προγράμματα, όσο και σε βαριά βιομηχανία της περιοχής.Οποτε κύριοι χρησιμοποιείτε επιχειρήματα σοβαρά ,αν έχετε αν δεν έχετε φροντίστε να ενημερωθείτε!!!!

  • Το στρίμωξες γερά τον γενικό. Ότι καινά πεις έχεις δίκιο. Ο γενικός μόνο στα χαρτιά. Στην πράξη δεν τα βγάζει πέρα ε τους έξυπνους. Έπρεπε να υπάρχουν πολλές Γεωργίες και θα έμπαιναν στη θέση τους καλά. Θα μάθαιναν πόσα απίδια εχει ο σάκος. Είσαι μόνη και το παλεύεις. Ευτυχώς που είσαι και εσύ. Ο Γιώργος της παράταξης τι λέει.

  • Η Γεωργία δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους γενικούς της Περιφέρειας γιατί αυτοί είναι μόνο για τον μισθό.Φωναζε στο περιφερειακό, χτυπιόταν αλλά η Γεωργία δεν μάσησε. Δικαιώθηκε η Γεωργία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι