“Μαζί για την Κοζάνη”: «6 μήνες τώρα διορθώνουμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους και αυτοί συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος!»

5 Ιουλίου 2024
20:53

Είναι άκρως εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έφτασαν τα προβλήματα του Δήμου Κοζάνης σε τέτοιο βαθμό δυσκολίας και οξύτητας, να συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο με θράσος, όταν 6 μήνες τώρα διορθώνουμε καθημερινά τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

Αρχικά, μερικές απαντήσεις στον συντονισμένο αντιπολιτευτικό οίστρο της “Ενότητας” και του “Κοζάνη, Τόπος να Ζεις”:

Πρώτον, στη σημερινή συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΠΔΑΜ), τον Δήμο Κοζάνης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Κουρού.

Δεύτερον, η Δημοτική Αρχή Κοκκαλιάρη εργάζεται για την κατάθεση ολοκληρωμένων και τεκμηριωμένων προτάσεων που απαιτούνται για τον μεγαλύτερο Δήμο της Περιφέρειάς μας και οι οποίες χρειάζονται τον ανάλογο χρόνο και τον κατάλληλο σχεδιασμό. Προτάσεις που καταρτίζονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Μάλιστα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι προτάσεις αυτές προγραμματίζεται να γνωστοποιηθούν αναλυτικά και με λεπτομέρειες στους δημότες μας.

Τρίτον, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης και ο Αντιδήμαρχος  Ψηφιακής Μετάβασης, Νέων Τεχνολογιών, Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αλεξανδρίδης, παρέστησαν χθες και σήμερα στη διήμερη αυτοδιοικητική συνάντηση του Climanet που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, με τη συμμετοχή αιρετών από τους έξι Ελληνικούς Δήμους που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων, συζητώντας δια ζώσης τα κρίσιμα κοινά βήματα που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη διεκδίκηση κρίσιμων και αναγκαίων πόρων.

Όλα αυτά όμως είναι μάλλον ψιλά γράμματα για τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης που δυστυχώς έξι μήνες τώρα επενδύουν σε μία φθηνή λαϊκίστικη μικροπολιτική, με βασικό χαρακτηριστικό τη στείρα αντιπολίτευση, αποσιωπώντας παράλληλα την απραξία ετών που χαρακτήρισε τις δικές τους αυτοδιοικητικές περιόδους, οδηγώντας τον Δήμο Κοζάνης σε αδιέξοδα.

Αδιέξοδα, στα οποία, μαζί με τους πολίτες, βάζουμε σήμερα σε μία τάξη, δίνοντας καθημερινά λύσεις.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

“Μαζί για την Κοζάνη”

16 σχόλια

  • Δεν είδαμε να βγάζεις τα άπλυτα στη φόρα;
    Απλά είδαμε να γεμίζει με ΠΑΣΟΚους το δημαρχείο. Μήπως είδαμε ότι μοιράστηκαν 45000ρα σε μέλη του ΠΑΣΟΚ της ομάδας του Μαλούτα ;

    Μάλλον μας κασμερευς Γιαννικα

  • Επανήλθε το δελτίο τύπου μάλλον έσφιξαν τα πράγματα και δεν υπάρχει δυνατότητα επώνυμης απάντησης γιατί μάλλον τα θέματα αγνοούνται από τους κατά νόμο υπεύθυνους
    Τώρα τι διορθώνονται σε αυτό το εξάμηνο μάλλον είναι στο μυαλό του συντάκτη του δελτίου,γιατί τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει
    Τώρα τα μεγάλα λόγια περί έργων κλπ μάλλον θα είναι όνειρα θερινής νυκτός
    Άλλωστε πολλοί έδωσαν δείγματα γραφής στο παρελθόν και δεν χρειάζονται αλλες αποδείξεις
    Δεν μπορούν τόσο απλα

  • Δήμαρχε. αν όλα τα διορθώνεις όπως έκανες με τις διαβάσεις, που τις έβαψες ακριβώς όπως οι άχρηστοι προηγούμενοι, αντιλαμβάνεσαι πως θα σε λέμε σε λίγο.

  • Θράσσος Γιάννη?
    Να σου πω για θράσσος?
    Έστειλες τον Κουρού με 2 ώρες καθυστέρηση στο ραντεβού για το ΔΑΜ και δεν έκανε κιχ,τον ειλικρινή που είχε πάει στην Αιανή και δεν ήξερε τίποτα για το ληξιαρχείο???
    Έστειλες το Ματιάκη στη συνάντηση για τη ΔΕΥΑΚ, κι εσύ πηγές εκδρομούλα στα Γιάννενα για τις 100 ουδέτερες πόλεις που χλευάζατε ομαδικά?
    Ποιος έχει θράσσος τελικά?
    Πέρασαν 6 μήνες αρκετά!!!
    Σμαζώξας!!!!

  • Οι προτάσεις σας για το ΠΔΑΜ θα ανακοινωθούν όπως ανακοινώθηκε το όραμα σας πριν τις εκλογές; Δηλαδή ποτέ;;;; Πόσο λίγοι….

  • Κρίμα η ψήφος ρε Γιάννη!!! Κάνε και κάτι !!! Μόνο λόγια και δικαιολογίες είστε… Αλλά τελικά έξω από τον χορό πολλά τραγούδια έλεγες… Τώρα μαρ νύφη???

  • Γιάννη ένα θα σου πω μην μπερδεύεις τον πρόεδρο 15μελου σε σχολείο με την Δημαρχία…Είσαι δήμαρχος και όχι πρόεδρος….σε στηρίξαμε αλλά δε βλέπω φως στον ορίζοντα …

  • Σε κάνα δυο χρόνια, θα πάρεις μυρουδια για το τι γίνεται, μην ανησυχείς… Είναι δυνατή τέτοια απουσία από τα του δαμ;

  • Ξανα εκλογες εδω και τωρα…ο πιο αχρηστος δημαρχος που περασε ποτε απο τον δημο…δεν κανει κουμαντο αυτος…ο τρανος λεει και αυτος εκτελει κσι στρωνει να κοκκινα χαλια…5 χρονια χαμενα για τον δημο…εσεις που τον ψηφισατε ειστε οι αποκλειστικοι υπευθυνοι για αυτο το μαυρο χαλι…

  • διαβάζω τα σχόλια σας και λέω πόσο αγράμματοι είστε εσείς οι Κοζανίτες!!!! αγράμματοι άξεστοι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι που μόνο κράζετε …. δε διάβασα έναν από εσάς να γράφει μια πρόταση για υλοποίηση…. αγράμματος λαός που το μόνο που ξέρει καλά είναι το κασμέρι, το κυχί και το λατσκο!!! θέλετε και δήμαρχο …. έδωσε ακόμα περπατάτε μέσα στους δρόμους, σταματάτε στη μέση του δρόμου για να μιλήσετε, πάτε με 10χλμ στο δρόμο, βγαίνετε για ποτό στο cups που δίπλα πλαίνουν αμάξια και μου θέλετε και εξέλιξη…. μαλωμένοι με την εξέλιξη είστε… τσοπάνιδες!!!

  • Εγώ προσωπικά δεν παίρνω στα σοβαρά τα σχόλια όλων των ανώνυμων, δεν έχουν καμία αξία χωρίς όνομα. Όποιος θέλει να κάνει πραγματική κριτική να την κάνει επώνυμα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι