kozan.gr: Τι απαντά ο Δήμαρχος Κοζάνης σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι σε κάποια θέματα ακούει πάρα πολύ ή ακόμη και καθοδηγείται από τον πατέρα του (Ν. Κοκκαλιάρη), ο οποίος διετέλεσε στο μακρινό παρελθόν κι Αντιδήμαρχος στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

6 Ιουλίου 2024
16:56

 

Τι απαντά ο Δήμαρχος Κοζάνης σε εκείνους που τον κατηγορούν ότι σε κάποια θέματα ακούει πάρα πολύ ή ακόμη και καθοδηγείται από τον πατέρα του (Ν. Κοκκαλιάρη), ο οποίος διετέλεσε στο μακρινό παρελθόν κι Αντιδήμαρχος στο Δήμο Κοζάνης.

 

Παρακολουθήστε ΟΛΗ, από την αρχή, τη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr  o Δήμαρχος Κοζάνης, Γ. Κοκκαλιάρη, το Σάββατο 6 Ιουλίου

 

3 σχόλια

  • Ποιος δε σ`αφηνει ν`ανοιξεις το δρομο στον ΟΣΕ;Τι σε κραταει;Σε ψηφισε ο λαος γιατι δεν εχεις δεσμευσεις,ομως ενα λουκετο δεν μπορεις να το ανοιξειςγιατι καποιος υπηρεσιακος παραγοντας το ανοιγει την Παρασκευη και το κλειδωνει το Σαββατο.Με ποιο δικαιωμα;Εσυ ως Δημαρχος το γνωριζεις ή ο υπαλληλος κανει του κεφαλιου του;Δε βλεπεις τι γινεται στην οδο Ιωνιας καθε μερα;Ελευθερωσε την κυκλοφορια.Αφηστε τα αυτοκινητα να φευγουν και απο την Ολυμπου και των Τριων Δεντρων και να αδειασει και η Γκερτσου.Εκτος κι αν περιμενετε να γινει καποια επιτροπη συγκοινωνιολογων για να λυσει το προβλημα τον αλλο αιωνα.

  • ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ Τ`ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΚΕΡΤΣΟΥ ,ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ .ΓΙΑΤΙ;ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;ΕΣΥ Ή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ;

  • Είσαι ο Δήμαρχος αυτός που ψήφισε ο κόσμος να αλλάξεις τα πράγματα, να προχωρήσεις διαδικασίες γρήγορα, να διορθώσεις προβλήματα της πόλης πχ (καθαριότητα, διαβάσεις, επικινδυνότητα δέντρων, φωτισμός, αθλητισμός – κολυμβητήριο, δρόμοι χωρίς λακούβες, πεζόδρομοι προσβάσιμοι για πεζούς και όχι για μηχανάκια να περνάνε απο την πλατεία, τραπεζοκαθίσματα στην μέση να μην μπορούμε να περάσουν οι πεζοί και άλλα πολλά.
    Δυστυχώς εσύ Δήμαρχε Γιάννη είσαι ακόμη στο μαθαίνω στα βραδινά μαθήματα στο γραφείο και στο σπίτι.
    Τρέξε τους αντιδημάρχους σου να κάνουν δουλειά και όχι να τρέχουν στα πανηγύρια αυτά θα τελειώσουν, τα προβλήματα όχι όμως.
    ΥΓ Αν ήταν όλα ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ όπως είπες δεν θα έγραφα αυτό το μήνυμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι