Ο Δήμαρχος Κοζάνης, απαντά εν συντομία στο kozan.gr, που βρισκόμαστε και τι απομένει να γίνει σε ό,τι αφορά την Ποντοκώμη, την Ακρινή, την ανάπλαση του ΟΣΕ, τα νέα κοιμητήρια Κοζάνης, τις εργασίες σ’ ένα κομμάτι του δημοτικού κήπου της πόλης, τα κοιμητήρια Κλείτου, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τον υποβαθμισμένο επί πολλά χρόνια θεσμό των Λασσανείων, το Ξενία αλλά και την υπόθεση παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων (Βίντεο)

6 Ιουλίου 2024
17:03

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, απαντά εν συντομία στο kozan.gr, που βρισκόμαστε και τι απομένει να γίνει σε ό,τι αφορά την Ποντοκώμη, την Ακρινή, την ανάπλαση του ΟΣΕ, τα νέα κοιμητήρια Κοζάνης, τις εργασίες σ’ ένα κομμάτι του δημοτικού κήπου της πόλης, τα κοιμητήρια Κλείτου, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, τον υποβαθμισμένο επί πολλά χρόνια θεσμό των Λασσανείων, το Ξενία αλλά και την υπόθεση παραχώρησης του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων.

Παρακολουθήστε ΟΛΗ, από την αρχή, τη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr  o Δήμαρχος Κοζάνης, Γ. Κοκκαλιάρη, το Σάββατο 6 Ιουλίου

4 σχόλια

  • συγνωμη αλλα θα ηθελα να ακουσω πιο δυσκολες και εξιδεικευμενες ερωτησεις αλλα και απαντησεις που αφορουν το αναπτυξιακο και μελλοντικο οραμα του δημου ωστε να καταλαβουμε πως θα βγουμε απο το τελμα που εχουμε περιελθει.
    π.χ. γιατι να επενδυσει καποιος στην πολη της κοζανης αυτη την στιγμη;
    τι προσφερει;
    ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΒΗΝΕΙ;
    ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
    ΠΟΙΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ;
    ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΑΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    Θ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;

    • Πολλά ζητάς, όταν κάποιος δεν μπορεί, τότε μιλάει με γενικότητες και ασάφειες, μην περιμένεις να ακούσεις τίποτα συγκεκριμένο, δεν έχουν να πουν τίποτα, δεν έχουν ετοιμάσει τίποτα, δεν ξέρουν, δεν μπορούν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι