Κοινότητα Αγ. Δημητρίου Κοζάνης: Eίναι η 5η φορά τις τελευταίες 30 ημέρες και 7η μέσα στο χρόνο που έχουμε διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο

8 Ιουλίου 2024
13:00

(Σε συνεχεία της επιστολής μας στις 08-07-2024 όπου είχαμε επισημάνει αναλυτικά και είχαμε έρθει σε επικοινωνία με τους Δήμαρχο Κοζάνης , Αντιδήμαρχο Ελλησπόντου και  πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.)

Κύριοι είναι η 5η φορά τις τελευταίες 30 ημέρες και 7η μέσα στο χρόνο που έχουμε διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο !!!

Η απάντηση από την ΔΕΥΑΚ είναι ότι κυρίως λόγω των φωτοβολταϊκών υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά της σταθεροποίηση της τάσης ,επίσης λόγω κεραυνού και ότι ποτίζουν οι αγρότες με τις αντλίες και δημιουργούν πρόβλημα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Το πρόβλημα συμβαίνει συνήθως απογευματινές ώρες και το καταλαβαίνουμε το βράδυ που αρχίζει μετά τις 00:00 να πέφτει η πίεση στα πάνω σπίτια του χωριού με αποτέλεσμα να κόβεται το νερό της πρωινές ώρες και να μην έχει νερό όλο το χωριό.

Η ομαλή λειτουργία επανέρχεται μετά απ’ 18 ώρες !!!

Να προσθέσουμε ότι τις βράδυνες δεν υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για να διορθώσει τη βλάβη και πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρωί !!!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το 2024 δεν υπάρχει τεχνολογία που θα προστατεύει και θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των αντλιών !!!

Όταν μπορεί ένας αγρότης με το κινητό του να ελέγξει τη λειτουργία της γεώτρησης του δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε ότι δεν μπορεί να το κάνει η ΔΕΥΑΚ τεχνικά !!!

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως σε ποιες πρωτοβουλίες προτίθεστε να προβείτε έτσι ώστε το σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα να λυθεί και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ύδρευσης του Αγίου Δημητρίου και τού Ρυακιού.

Για την Τοπική Κοινότητα

Ο  Πρόεδρος
Τεντσογλίδης Ηλίας

7 σχόλια

  • Δήμαρχε τα άτομα που έχεις δίπλα σου θα σε κάψουν. Μέχρι στιγμής αποδείχθηκαν ανίκανοι και άχρηστοι. Τους ψήφισα κιόλας. Πότε θα βρεθεί ένας σωστός άνθρωπος πάνω απ’όλα άνθρωπος για προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα και να μήν κάνει πολιτική. Μόνο η καρέκλα τούς νοιάζει. Ο άλλος κάθε μ@λ@κι@ που κάνει την βγάζει και φωτογραφίες τρύπα κλείνει φωτογραφία βγάζει βο.ια. έλεος κοιτάξτε καί κάντε κάτι ορθό. Άι σικτηρ.

  • Μπράβο τόσα χρόνια μας δουλεύουν φτάνει.Επίθεση κατά μέτωπο,είναι άσχετοι. Ποια σε καί τόν αντιδήμαρχο μόνο η Ακρινή τον ενδιαφέρει θέλει να κάνει και πολιτική ιδέα δεν έχει δεν ξέρει τι του γίνεται. Ας κλείσει καμία τρύπα με Πίσα και ας βάψει και καμιά στάση μόνο για αυτά είναι μετά στα ζώα του.Στου δημοτικού.

  • Όταν κάποιος έλεγε να γίνουμε αυτάρκεις σαν χωριό κορόιδευαν κάποιοι τώρα λουστιτετα. Ο καθένας μόνος του τώρα. Περιμένετε τό δήμαρχο και τόν αντιδήμαρχο να δώσουν λύσεις. Αυτοί δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα θα δώσουν και λύσεις. Μόλις έρθει το νερό θα έρθουν να βγουν φωτογραφίες κάτω από την βρύση.

  • Η επιχείρηση έχει μεγάλες για υλοποίηση ,οπότε δεν μπορεί να ικανοποιεί αιτήματα τα οποία διορθώνονται μόνα των
    Την ;ύξηση αμοιβών Δ.Σ την τακτοποίησαν άμεσα
    Τα λοιπά θέματα θα τα λυσι η φύση
    Υπομονη

  • ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΕΊΝΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΊΣΑΜΕ. Η ΑΚΡΙΝΗ ΈΠΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΚΆΤΟΙΚΟΙ.

  • Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λάθος τα σοβαρά θέματα όπως της ύδρευσης κλπ να χωρίζουν τους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων, αντίθετα θα έπρεπε να τους ενώνουν.
    Όσο για την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των θεσμών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης βασική προϋπόθεση αποτελεί η αυτοδιοικητική και οικονομική τους αυτοτέλεια.
    Όσο οι δήμοι και οι περιφέρειες δεν μπορούν να αποφασίζουν τα έργα και της ανάγκες των κατοίκων και εξαρτώνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν μπορούν να παράγουν έργο και αποτελεσματικότητα.
    Όσο για το αυτοδιοικητικό προσωπικό δυστυχώς εικόνα σου είμαι κοινωνία είναι οι επιλογές μας και ότι μπορούν κάνουν.
    Παντός όπως και να έχει η εικόνα της παρουσίας των προσωπικών εργασιών από πάντα είχε το αποτέλεσμα της την ώρα της κάλπης.
    ΥΣ. Ο θεσμός του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης θέλει επαναστατικές αλλαγές τις οποίες αγνοούμε και δεν διεκδικούμε.

  • Θα ήθελα να επισημάνω κάτι ότι η Ακρινή είναι το μόνο χωριό του πρώην Δήμου Ελλησπόντου πού δεν έχει αλλάξει δίκτυο ύδρευσης
    Όσο για την Ακρινη τα τελευταία χρόνια μόνο από αποζημιώσεις έχει βάλει στα ταμεία του Δήμου πολλές χιλιάδες ευρώ
    Καλά θα κάνετε πριν γράψετε εξυπνάδες να βλέπετε τα δεδομένα του κάθε χωριού
    Όσο για τον Αντιδήμαρχο πού όλοι βρήκατε ευκαιρία να γράψετε έχει κάνει πολλά και για τον Άγιο Δημήτριο απλά δεν ξέρω το λόγο πού βγάζετε τόσο χολή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι