Στην Κοζάνη, την Τρίτη 9 Ιουλίου, η Άννα Διαμαντοπούλου – “Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση”, το θέμα συζήτησης – εκδήλωσης στο Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ “Ο Πυλώνας”

8 Ιουλίου 2024
13:06

“Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση” θα είναι το θέμα συζήτησης της Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρου του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση, με τους συνταξιούχους της ΔΕΗ την Τρίτη 9 Ιουλίου στη 05:30 Μ.Μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της κ. Διαμαντοπούλου στο κέντρο καινοτομίας στην Πτολεμαΐδα και στο πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, η κ. Διαμαντοπούλου, μετά από πρόσκληση του Σωματείου, θα επισκεφτεί και θα συζητηθεί το καυτό θέμα της νέας κοινωνικής πολιτικής  και του κράτους πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ανοικτή συζήτηση.

Θυμίζουμε η κ. Διαμαντοπούλου πρώην επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν πρόσφατα Πρόεδρος της Επιτροπής για την συγκρότηση της νέας κοινωνικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, οδός Αρχελάου 26, την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 05:30 το απόγευμα.

 

 

12 σχόλια

  • το παιχνίδι είναι πολύ καλά στημένο.
    Με το πρόσχημα ότι θέμα ενημέρωσης – συζήτησης είναι “Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση” αβαντάρουμε την κυρία Άννα για την υποψηφιότητα της για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    Το εξυχρονιστικό μπλοκ συνταξιούχοι Α-δέξιοι καλά κρατεί και εσείς είστε Α-δέξιοι για να τους ρίχνετε νερό στον μύλο τους.
    Παραμείνετε ακόμα σε αυτό το καθαρά κομματικό σωματείο του ΠΑΣΟΚ και πληρώνετε και τις αυξημένες εισφορές Α-ΔΕΞΙΟΙ!!!!

    • Σωστά!! Το ότι η κυρία αυτή, θα μιλήσει σε συνταξιούχους και όχι σε ΝΕΟΥΣ, ένα είναι σίγουρο ότι, δεν έχει τίποτα “νέο” να μας πει!!
      ΥΓ. τι θα πει για την πολιτική της ΕΕ, που αναγενεί την ακροδεξιά;

  • Βρε βρε η Ανουλα μας θυμηθηκε λεει να.μας.μιλησει για την ευρωπη. Και που το κανει; Στους συνταξιούχους της δεη. Στο κοινο της. Ξερετε εσεις Υπαλληλοι που διοριστηκαν τισ ομορφες και αλήστου μνημης δεκαετιες. Και ερχεται τωρα που θελει να επιστρέψει στο προσκηνιο. Μαυρο στον Μαυρογυαλουρο.
    ΥΓ Ο Παρις θα μας πει τελικα με ποιον ειναι?

  • Διορισμένη από τον ΚΟΥΛΗ αλλά κάνει αγώνα για το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!Καραμανλή και Σαμαρά λίγα τον είπατε….Μάλλον το μήνυμα δεν το πήραν….

  • Η Διαμαντοπούλου θυμήθηκε την Κοζάνη έτσι ξαφνικά.
    Σε μια πόλη μου παραπαίει οικονομικά και εργασιακά με τη συντριπτική πλειονότητα των νέων επιστημόνων να αναζητούν δουλειά αλλού και τα ποσοστά ανεργίας στο θεό, δώστε της αυτό που της αξίζει και κλειδώστε τη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

  • Συγγνώμη, μπορούν οι νεοδημοκράτες ή εστω η Kyriakistas (κατα το Kaselistas) Να βάλουν υποψήφιοι για πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ?
    Αν ναι θα υπάρξουν και άλλοι.

  • Κομματικά σωματεία είναι αυτά που δεν δέχονται καμμία διαφορετική φωνή στο εσωτερικό τους ο πυλώνας έχει αποδείξει ότι έχει ίσες αποστάσεις απέναντι σε όλα τα κόμματα και τους φορείς .και υποψήφιοι από όλα τα κόμματα πέρασαν από αυτό το σωματείο στη διάρκεια των ευρωεκλογών αλλά και των εθνικών εκλογών

  • Σε αυτό το σωματείο ξέρω κατεβαίνουνε και άλλα ψηφοδέλτια ενώ σε όλα τα άλλα κατεβαίνει μόνο ένα ψηφοδέλτιο. αυτό από μόνο του καταδεικνύει ότι είναι ένα σωματείο πλουραλιστικό και όχι μονοκομματικό . Και τι να κάνουμε ρε παιδιά δείξε και εσείς καμιά λειτουργία να σας επισκέπτονται και εσάς

  • Ποια κυρια πολιτικος ειχε μιλησει για ιεροσυνη γυναικων και αβατο;μπορει καποιος/α να βοηθησει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι