«Σύμπλευση» Κοζάνης: Εθελοντική Δράση Καθαριότητας στην περιοχή Ξενία- Γίνε και Εσύ η Αλλαγή που Επιθυμείς»

8 Ιουλίου 2024
17:42

Γίνε και εσύ η αλλαγή που επιθυμείς!

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «Σύμπλευση», πραγματοποίησε μια εθελοντική δράση για την καθαριότητα στην περιοχή «Ξενία» στην πόλη της Κοζάνης, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην τοπική κοινότητα.

Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που επιθυμείς», επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε όλους να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Ως ΚΔ-ΗΦ για Άτομα με Αναπηρία, θεωρούμε ότι η συνεισφορά μας στην κοινότητα είναι ουσιαστικής σημασίας στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης . Μέσα από τέτοιες δράσεις, αποδεικνύουμε την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της οικολογικής ευαισθητοποίησης.

Η προσφορά μας δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή φροντίδας και υποστήριξης στα μέλη μας, αλλά επεκτείνεται και στην ενεργή συμμετοχή μας σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που προάγουν το κοινό καλό.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα πιο καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον.

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι