Το πρόβλημα των διακοπών νερού στην Κοινότητα Αγ. Δημητρίου Κοζάνης πρέπει να λυθεί τώρα, για να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής και η υγεία όλων μας (Γράφει η Κουσαλίδου Ι. Ελένη)

8 Ιουλίου 2024
18:57
Κανένα σχόλιο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζουν ένα σοβαρό πρόβλημα: τις συνεχείς διακοπές νερού. Το ζήτημα αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί. Η ΔΕΥΑΚ Κοζάνης, ο αρμόδιος φορέας για την παροχή ύδρευσης στην περιοχή, καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα.

Οι διακοπές νερού συμβαίνουν σχεδόν μέρα παρά μέρα, αφήνοντας 700 άτομα χωρίς νερό. Αυτή η κατάσταση δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην καθημερινή ζωή των πολιτών. Η έλλειψη νερού δεν επηρεάζει μόνο την ποιότητα ζωής, αλλά και την υγεία των κατοίκων. Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι πολλοί αναγκάζονται να ξυπνούν νωρίς το πρωί για να πάνε στη δουλειά τους και διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει νερό, κάνοντας τις συνθήκες ακόμα πιο δύσκολες.

Οι πολίτες της Κοζάνης πληρώνουν φόρους και στηρίζουν την τοπική οικονομία, και δικαιούνται να απαιτούν μια σταθερή και αξιόπιστη παροχή νερού. Η ΔΕΥΑΚ Κοζάνης πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να προβεί σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος. Είναι απαραίτητο να γίνει αναβάθμιση του συστήματος ύδρευσης, ώστε να μην πέφτει η ασφάλεια και να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη παροχή νερού.

Ένα σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα ύδρευσης είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση των βασικών αναγκών των πολιτών. Η ΔΕΥΑΚ πρέπει να επενδύσει σε νέα υποδομή και τεχνολογία που θα διασφαλίζει σταθερή παροχή νερού, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου αναμένουν από την ΔΕΥΑΚ να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους και να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ενέργειες για την αναβάθμιση του συστήματος ύδρευσης. Η εξασφάλιση της αδιάλειπτης παροχής νερού είναι θεμελιώδες δικαίωμα όλων μας και πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα.

Το πρόβλημα των διακοπών νερού πρέπει να λυθεί τώρα, για να διασφαλιστεί η ποιότητα ζωής και η υγεία όλων μας.

 

Κουσαλίδου Ι. Ελένη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι