kozan.gr: 22:30: Aσθενοφόρο, μετά από τραυματισμό ανήλικου, έξω από το ΔΑΚ Κοζάνης – Τι συνέβη (Βίντεο & Φωτογραφία)

8 Ιουλίου 2024
23:31

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 22:30 της Δευτέρας, στο ΔΑΚ Κοζάνης, έξω & γύρω από το υπό κατασκευή κολυμβητήριο,  ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού,  όταν ανήλικος περίπου 13 ετών τραυματίστηκε (ανοιχτό κάταγμα) στο πόδι (από πτώση ή κάτι πάτησε), όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Τις πρώτες βοήθειες στο παιδί της έδωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο για να καλύπτει για αυτά τα περιστατικά την όλη εκδήλωση.

    Περαστικά στο παιδί.

    • η ομάδα διασωσης, μια αστυφυλακς και μια κυρία ηταν εκει στην αρχη.
      Η αστυφυλακας ήταν πολυ ευγενικη αλλα ο κοσμος τελικα δεν ακουει, ολοι ηθελαν να σταματησουν να δουν τι εγινε.
      πολλα παιδια στα καγκελα, ομως μπραβο σας γιατι ησασταν πολυ καλοι και ηρεμησατε το παιδι.
      ειδα το ασθενοφορο να φτανει πολυ γρηγορα. Μπραβο σας η συνεργασια των εθελοντων ηταν πολυ καλη με την αστυνομια κ το εκαβ.

  • Αξιζουν πολλα μπραβο!!!στη διασωστικη. Ομαδα και στον προεδρο της γιατι παντου και παντοτε οταν χρειαζονται ειναι παροντες.Αξιοι.Η Περιφερειακη αρχη θα πρεπει να τους στηριζει με οτι μεσα χρειαζονται.Η συμβολη τους αλλαζει την ποιοτητα ζωης των κατοικων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι