kozan.gr: ΔΑΚ Κοζάνης: Ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών του Κ. Αργυρού (Βίντεο)

8 Ιουλίου 2024
23:17

Ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς των τραγουδιών του Κ. Αργυρού στη μεγάλη συναυλία στο ΔΑΚ Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 8/7.


 

 

kozan.gr: Ξεσήκωσε την Κοζάνη ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Χιλιάδες κόσμου στη μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 σχόλια

  • Επειδή πληρώνω όλους τους φόρους και τα τέλη μου, θα ήθελα κι εγώ να συμπεριλαμβάνομαι στον προγραμματισμό των υπευθύνων. Δεν ξέρω πόσοι απο αυτούς αύριο θα ξυπνήσουν νωρις να πάνε στη δουλειά τους! Και επίσης δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεουμαι δίχως να έχω συγκαταθεσει σε τοσο θόρυβο για πανω απο 2 ώρες ένα ζεστό βράδυ Δευτέρας, που δυστυχώς θα ανοίξεις και ένα παράθυρο για να πάρεις αέρα. Ίσως βέβαια κάποιοι θεωρούν αδιανόητο να μη σου αρέσει ο Αργυρός ή οτι δεν εκτιμάς την συμβολή των υπευθύνων του δήμου στον πολιτισμό!!!Την επόμενη φορά πάντως οργανώστε το Παρασκευοσαββατοκύριακο γιατί ενοχλείτε και μας οφείλετε τουλάχιστον το δικαιώματα της φυγής!

    • Που να βρείς το δίκιο σου ανθρωπέ μου; Τουλάχιστον νιώσε τη χρυσόσκονη που έπεσε στην πόλη (αν και Αργυρός) και βάλε κλιματιστικό να ησυχάσες.

  • Αληθεια,ποσοι απο τους θεατες ξερουν εστω και ενα τραγουδι του Αργυρου;Η εισοδος ηταν δωρεαν ή με εισιτηριο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι