kozan.gr: Koζάνη: Τα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ “Ο Πυλώνας” επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 9/7 η Α. Διαμαντοπούλου – Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις φήμες ότι θα είναι υποψήφια για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας αφετηρία μου η Κοζάνη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Ιουλίου 2024
18:25

Τα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ “Ο Πυλώνας” επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 9/7 η Α. Διαμαντοπούλου. Η νέα κοινωνική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν  το θέμα συζήτησης με τους συνταξιούχους της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικώς, ανέφερε: “Δεν θα το πω από εδώ. Ό,τι έχω αποφασίσει στη ζωή μου το έχω αποφασίσει ξεκινώντας από την Κοζάνη και μου έχει φέρει γούρι. οπότε θεωρώ πως αυτή η συνάντηση είναι η αφετηρία, η ρίζα”.

 


 

22 σχόλια

  • κομματική συνάντηση σε σωματείο πού πληρώνουν από την σύνταξη τους οι συνταξιούχοι.
    Μπράβο στην σοσιαλιστική διοίκηση του σωματείου πυλώνας!!!!
    Διαγραφή τώρα από το σωματείο!!!!

    • Συμφωνώ μαζί σου συνάδελφε μέχρι ταχυδρομικούς συνταξιούχους κατέβασαν . Εμπρός όλοι διαγραφή από τον πυλώνα του ΠΑΣΟΚ.

    • Δεν ξεκίνησες καλά Γιάννη την προσπάθεια σου να στήσεις νέο σωματείο. Με τέτοιους προβοκατόρικους σχολιασμούς δυναμώνεις τον Πυλώνα αντί να τον φθείρεις!!!

  • Για όσους ήταν πράγματι ΠΑΣΟΚ κανείς δεν πρέπει να ξεχνσ τα έργα και τις ημέρες της,όταν αντικατέστησε στο πειθαρχικό του Κινήματος τον αληστου μνήμης Παγουροπουλο

  • Κάτανας γιώργος πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων της δεη. Δυστυχώς για όλους εσάς που ανώνυμα γράφεται πικρόχολα σχόλια το σωματείο μας έχουν επισκεφτεί μέχρι τα τώρα όλη η βουλευτές όλων των κομμάτων και του πασοκ και της νέας δημοκρατίας και του συριζα καθώς και υποψήφινο μάρχες και δήμαρχοι όλων των παρατάξεων. Κομματικά συνδικάτα είναι εκείνα τα οποία δεν έχουν καμιά δραστηριότητα και δεν εμφανίζονται σε καμιά μα καμιά κοινωνική διεργασία

    • Τα μπερδεύεις τέκνον μου τα μπερδεύεις. Άλλο ως όντας υποψήφιος πρόεδρος να περιοδεύσεις σε φορείς, που και αυτό είναι προβληματικό, και άλλο να μαζέψεις τους πολιτικούς σου φίλους στο σωματείο και να ανακοινώσεις την υποψηφιότητα σου. Αλλά θα μου πεις πότε αυτοί οι τύποι σεβαστήκαν τους φορείς, μια ζωή κομματικά εργαλεία

  • ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ.

  • Έχω να συστήσω σε αυτούς που τώρα επιχειρούν να κάνουν ένα ακόμα σωματείο συνταξιούχων της δεη να βρουν άλλα επιχειρήματα για να γράψουν κανένα μέλος και να αφήσουν καταμέρος της κουτοπονηργιες !

  • Πυλώνας του ΠΑΣΟΚ του Κουκουλόπουλου, της Αννούλας.
    Μαγαζάκι το κάνατε. Η κυρία δεν ήταν στην κυβέρνηση που έκοψε τις συντάξεις υπουργός;

  • Ανατρίχιασα!!!
    Ακόμη την βρίζουν όλοι οι εκπαιδευτικοί της χώρας ….
    Κατέστρεψαν ένα σοσιαλιστικό κόμμα με τις μλκς τους.
    ΜΑΥΡΟ.

  • Νέο Σωματείο!!!!!!Αν δείς ποιοί είναι η πρωτεργάτες (άστεγοι κατά κύριο λογο) θα βγάλεις το συμπέρασμα!!!!!!

  • Οι γνωστές φάτσες των δεξιών, που κοροϊδεύουν την κοινωνία πως έχουν σχέση με το Πασοκ. Όλοι αυτοί είναι γνωστοί υποστηρικτές του μητσοτάκη.

  • Μετά από δεκαπέντε χρόνια περίπου θυμήθηκε τον νόμο και τους υπηκόους της .
    Όπως και να έχει τίποτα δεν είναι τυχαίο απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας .
    Κατά κανόνα έχουμε αυτό που μας αξίζει….
    Τι κρίμα!!!!

  • Το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ είναι υποταγμένο στον Μητσοτάκη, χαμένη ψήφος σε φαντάσματα του παρελθόντος θα είναι η ψήφος στην Διαμαντοπούλου. Για να φύγει το καθεστώς Μητσοτάκη ψηφίστε Γερουλάνο ή Δούκα….νέοι άνθρωποι και όχι υποταγμένοι σε συμφέροντα.

  • Κύριε Κάτανα εγώ ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ και μετέπειτα ως συνταξιούχος απευθύνομαι στο σωματείο συνταξιούχων ΔΕΗ ο Πυλώνας ,αλλά βλέπω στις φώτο να υπάρχουν συνταξιούχοι από ΕΛΤΑ, ΜΑΒΕ,
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΑΓΡΟΤΕΣ, Κ.Α και ή πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί είναι “σύντροφοι”!!!!
    Άρα κομματική εκδήλωση σε σωματείο πού πληρώνει ο συνταξιούχος το ενίκοιο και τα λειτουργικά σας έξοδα.
    Εύγε!!!!

  • Κατανας:υπουργος ενεργειας και περιβαλλοντος.Γεροντας:υπουργος παιδειας και οι αλλοι απλοι συγγενεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι