Πράξη ανθρωπιάς από εργαζόμενη του Δήμου Κοζάνης: Βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι – Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη

9 Ιουλίου 2024
18:57

 

«Η δημοτική μας υπάλληλος, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2024 βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία πορτοφόλι συμπολίτη μας, που περιείχε χρήματα, κάρτες και προσωπικά έγγραφα, αποτελεί για όλους εμάς ένα λαμπρό παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς».

Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, εκφράζοντας τα θερμότατα συγχαρητήριά του στην ευσυνείδητη υπάλληλο, η οποία εργάζεται στον Δήμο Κοζάνης ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου.

«Εύχομαι αυτή η πράξη ανθρωπιάς, εντιμότητας και αλληλεγγύης να βρει άξιους μιμητές», τόνισε επίσης ο κ. Κοκκαλιάρης, δηλώνοντας ιδιαίτερα υπερήφανος για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Άνθρωποι απλοί, άτομα της διπλανής πόρτας, διαχρονικοί μεροκαματιάρηδες, ωστόσο είναι πηγές ήθους/καλοσύνης και εθελοντές στη αρωγή/παροχή βοήθειας ,όπου χρειάζεται.
    Συγχαρητήρια στη εν λόγω κυρία. Μακάρι να μπορούσαμε να της μοιάσουμε, αν θέλαμε, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα ανάμεσά μας. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πολύ δύσκολες/λεπτές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι